E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Gülşen, sınırları yine zorladı 

Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla cesaretini ön plana koyan güzel şarkıcı Gülşen, son paylaşımları ile yine dikkat çekti. Cesur derin vücut dekolteli elbisesiyle sınırları zorlayan Gülşen, sosyal medyayı adeta salladı.

30.07.2022 - 21:21
Gülşen, sınırları yine zorladı

Gülşen’in paylaşımlarına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Takipçilerinden bazıları Gülşen’in büyüleyen pozlarına, “Yine olaysın” ve “Sen şimdi insan mısın?” şeklinde yorumlar yaptı.

29 Mayıs 1976 Çapa’da tarihinde dünyaya gelen Gülşen, Şehremini Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. Lisenin ardından ise İstanbul Teknik Üniversitesi’nde konservatuvara girse de aynı esnada barlarda da çalıştığı için eğitimini yarıda bırakmıştır. 1995’te sahne aldığı bir barda keşfedilerek albüm teklifi alan isim Raks Müzik ile albüm anlaşması imzalamıştır.

1996 yılında ilk albümü Be Adam ile çıkış yaparak adından söz ettirse de evliliğine odaklanması sonucunda birkaç sene müzikal kariyerini geri plana atmıştır. 2004 yılında dördüncü albümü Of… Of… ile daha büyük bir çıkış yapmış ve aynı adlı hit şarkıyla hem Altın Kelebek hem de Kral TV Video Müzik Ödülü kazanmıştır.

MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye’de yılın en çok satanı olmuştur, bunu senenin en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etmiştir.

“Yurtta Aşk Cihanda Aşk”, “Bi’ An Gel”, “Yeni Biri”, “Sözde Ayrılık”, “Yatcaz Kalkcaz Ordayım”, “Kardan Adam”, “İltimas”, “Bangır Bangır” ve “Bir İhtimal Biliyorum” şarkılarıyla Türkiye Resmî Listesi’nde haftalarca bir numarada kalmıştır.

Şarkılarının yanında müzik eleştirmenlerinden olumlu geri dönüşler alan şarkı yazarı kimliğiyle de öne çıkmış olan şarkıcı Gülşen, özellikle kariyerinin erken döneminden sonra kendi yazdığı şarkıları seslendirmeye başlamıştır ve meslektaşları için liste başarıları yakalayan pek çok hit şarkı hazırlamıştır.

2015′ yılında YouTube’da en çok izlenen Türk şarkıcı olurken sonraki sene tek bir video klibi iki yüz milyonun üzerinde izlenmiş olan ilk Türk şarkıcı olma unvanına erişmiştir. Gülşen, bugüne dek altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere pek çok farklı ödül kazanmıştır.

ETİKETLER:
Gülşen
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geri adım atmadı!
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmayacağını açıklarken “Böyle bir ...
Tatlıses'ten skandal FETÖ çıkışı!
Beş yıl önce silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses, yaşadığı kötü olayların ...
Cengiz Çolak... Pelin Sönmez'e aldığı Ferrari'sini geri aldı!
Cengiz Çolak, eski eşi Pelin Sönmez’e hediye ettiği Ferrari’yi boşanınca geri aldı.
 
Emrah ekranlara dönüyor! Parayı peşin aldı Nevşehirli olacak!
Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Emrah, yeni projeyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Joan Baez Türkiye'den özür diledi
12 Ağustos’ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği konseri ...
Şeyma Subaşı, kızı ile banyo keyfini paylaştı!
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile banyo keyfini ...
 
Bu terlik bir başka... Fiyatını duyan herkes şok oldu!
Sunucu Asena Atalay, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ama asıl olay terliklerin fiyatındaydı.
Yeşilçam efsanesi kalp ameliyatı geçirdi!
Yeşilçam'ın önemli isimlerinden Necati Bilgiç, açık kalp ameliyatı geçirdi.
Müzik dünyasının usta isminden kötü haber!
Müzik dünyasının usta ismi Fatih Erkoç, Lenfoma kanserine yakalandığını açıkladı.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
İran
DEAŞ
Ayşe Ersöz
haberler
İstihdam
bodrum
İslam
Numan Kurtulmuş