E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray zafer peşinde 

Galatasaray Schalke 04 maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Galatasaray kendi sahasında Schalke 04'ü ağırlayacak.

24.10.2018 - 22:37
Galatasaray zafer peşinde


Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Galatasaray kendi sahasında Almanya'nın köklü takımı Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce sadece bir kez eşleşti. 2012/13 sezonu son 16 turundaki eşleşmeyi, iç sahada 1-1 ve deplasmanda 3-2'lik skorlarla rakibini turnuva dışında bırakan Galatasaray kazanmıştı. Peki, Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi yayınlanacak?

GALATASARAY SCHALKE 04 MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Galatasaray Schalke 04 Şampiyonlar ligi maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN İLK 11'LERİ
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ozan, Nagatomo, Donk, Belhanda, Ndiaye, Sinan, Rodrigues, Eren

Schalke 04: Nübel, Mendly, Nastasic, Sane, Rudy, Stambouli, Suat Serdar, Caligiuri, Konoplyanka, Embolo, Uth

GALATASARAY İKİLİ REKABETTE ÜSTÜN
Galatasaray ile Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce sadece bir kez eşleşti. 2012/13 sezonu son 16 turundaki eşleşmeyi, iç sahada 1-1 ve deplasmanda 3-2'lik skorlarla rakibini turnuva dışında bırakan Galatasaray kazanmıştı. Galatasaray, Kasım 1992'deki 1-0'lık Eintracht Frankfurt galibiyetinden bu yana Avrupa kupalarında iç sahada Alman takımlarını yenemiyor.

Schalke'nin Galatasaray karşısında Mart 2013'te evinde aldığı 3-2'lik yenilgi, Alman ekibinin Türk takımlarına karşı Avrupa kupalarında elde ettiği tek iç saha yenilgisi olma özelliğini taşıyor. Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada oynadığı son üç maçta yenilmeyen Galatasaray (2G 1B), buna karşılık bu turnuvada evinde Aralık 2013'ten bu yana üst üste iki maç kazanamıyor.

Schalke, Avrupa kupalarında grup aşamasında oynadığı son 15 maçın sadece birini kaybetti. Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç deplasman maçını da kazandı; bu, onların bu turnuvadaki en iyi deplasman galibiyeti serisi. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 16 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi ancak bu gole kapama, sarı kırmızılıların iç sahada oynadığı son maçta geldi. Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde attığı son dokuz golün sekizi deplasmanda geldi; buna son maçlarında Weston McKennie'nin Lokomotiv Moskova'ya attığı gol de dahil.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, takımının Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç iç saha maçında da gol atmayı başardı. İnan, bu seriden önce forma giydiği 12 iç saha maçında gol atamamıştı. Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 24 golün 19'u ve son dört golün tamamı maçların ikinci yarılarında geldi.

GALATASARAY AVRUPA'DA 100. GALİBİYETİN PEŞİNDE
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman temsilcisi Schalke 04 ile oynayacağı maça Avrupa'daki 100. galibiyetini almak için çıkacak. Sarı-kırmızılılar bugüne kadar Avrupa’da oynadığı 273 müsabakada 99 galibiyet, 103 mağlubiyet ve 71 beraberlik aldı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın sahasında saat 22.00’de Almanya’nın Schalke takımı karşı karşıya gelecek. Grupta geri kalan 2 müsabakada sarı-kırmızılılar, 3 puanla 3 sırada yer alırken, Schalke ise 4 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor.

GALATASARAY'IN AVRUPA BAŞARILARI
Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa’nın dışında Avrupa’da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan’a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya’nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla "Avrupa Fatihi" unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Romanya ekibi Steaua Bükreş’e elenerek final hayallerini rakibine bıraktı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde dörderli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid’e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid’e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

ETİKETLER:
galatasaray , şampiyon , lig
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme!
Anderlecht maçı 11’ini büyük ölçüde belirleyen Phillip Cocu, taraftarın ...
Beşiktaş'ta Vagner Love özür diledi
Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Vagner Love, Göztepe deplasmanı dönüşünde ...
Orman'dan Şenol Güneş açıklaması
Teknik direktör Şenol Güneş'le bugüne kadar para konuşmadıklarını belirten ...
 
İddiaların aksine Şenol Güneş'ten yeni hedef
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri ...
Telles'in talipleri artıyor
İspanyol devi Real Madrid, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex ...
Cengiz Ünder, CSKA'yı boş geçmedi
Cengiz Ünder, Roma'nın CSKA Moskova'yı ağırladığı maçta İtalyan ekibinin ...
 
Galatasaray'da yeni görevlendirme
Sarı-kırmızılı kulüpte yeni kurulan sportif finansal direktörlüğe Volkan Yılmaz getirildi.
Fenerbahçe Zlatko Dalic'i gündemine aldı
Cocu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ali Koç'un Hırvatistan'ın başarılı ...
Oğuzhan Özyakup'tan sözleşme açıklaması
Beşiktaş'ın 10 numarası Oğuzhan Özyakup, hakkında çıkan haberlerle ilgili ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Acun Ilıcalı
yunanistan
Chelsea
DEAŞ
premier lig
uzaktan çalışma
haberler
Guus Hiddink
Anadolu Partisi