E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Orman'dan Şenol Güneş açıklaması 

Teknik direktör Şenol Güneş'le bugüne kadar para konuşmadıklarını belirten Orman, yönetim kurulu üyelerine ilişkin olarak "Şenol Güneş'i istemeyen istifa eder, gider" ifadesini kullandı.

24.10.2018 - 15:28
Orman dan Şenol Güneş açıklaması


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman alacakları nedeniyle ihtarname çeken futbolcuların olduğunu doğruladı. Teknik direktör Şenol Güneş'le bugüne kadar para konuşmadıklarını belirten Orman, yönetim kurulu üyelerine ilişkin olarak "Şenol Güneş'i istemeyen istifa eder, gider" ifadesini kullandı. Güneş de Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Belçika'nın Genk takımını ağırlayacak olan Beşiktaş'ta mücadele öncesindeki son hazırlık maçı öncesinde Şenol Güneş ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Fikret Orman'in açıklamaları şöyle:

- Epey zamandır Şenol Abi ile aramızın bozuk olduğu, ayrılma sürecine geldiğimiz konuşuluyor. Bunu hocamız ve ben cevapladık ama bu bir türlü ortadan kalkmıyor. İkimiz yan yanayken kimin ne soracağı varsa sorsun da cevaplayalım dedik. 'Hoca mutsuz, milli takıma gitmek istiyor' bunlar da konuşulan konular. 'Hoca TL sözleşme istemiyor, hoca paragöz…' Bunları hepimiz burdayken konuşalım istedik. İlk geldiğim sene hocamız Trabzon'daydı. Sezon bittiğinde hoca ile görüşmek istedik, olmadı. Slaven ile çalışmadan önce yine istedik, Allah o zaman da kısmet etmedi. Slaven hoca ayrıldıktan sonra Şenol hocanın Bursa'da görevi bitmişti, konuştuk ve başladık. 3.5 senedir birlikteyiz. Ben Şenol hocayı tanıdığımda 1980'di. Ben 12 yaşındaydım, hoca da Trabzon'un kaptanıydı. O dönemden beri tanışıklığımız var.

'ŞENOL HOCA 'PARAMI ÖDEYİN, PARAMI İSTİYORUM' DEMEDİ'

- 3.5 yıl içinde Şenol Hoca bir güne bir gün, 'Paramı ödeyin, paramı istiyorum' demedi. Biz stadımızın olmadığı, şampiyon olduğumuz sene sıkıntılı bir süreçten geldik. O gün olmadığı gibi bugün de bunlar gündemimizde olmadı. Hocamızın kamuoyu önünde oyuncular da dahil olmak üzere 'paragöz' algısı yaratılmaya çalışılıyor. Bizim aramızda hiçbir zaman para konusu muhabbeti olmadı. Hatta aramızda sevgi ağırlıklı ilişki olduğu için kontrat yaparken de uzatırken de para konusu ben konuşmadım hocayla. Şunu söylemiştir, 'Oyuncularımın ödemesini yapılmasını istiyorum' demiştir. Şunu da demiştir; 'Oyuncuların parasını ödemeden transfer yapmayın, böyle yaparsak takımın dengesi bozulur.' Cenk Tosun satıldığı zaman da 'önce takımımızın parasını ödeyelim' demiştir. Bizim geçen seneyle alakalı ödemelerimizi ağustos ayı sonunda yaptık. Bu seneyle alakalı hocamıza ödeme yapmadık. Önümüzdeki günlerde ödemeleri yapacağız. Hocamız 'Bütün takıma ödeme yaptınız, bana niye yapmadınız' dolaylı dolaysız böyle bir şey demedi.

- Milli Takım mevzusu 1.5 yıl önce de gündeme gelmişti. O dönem hocamızla sözleşmeyi yeni uzatmıştık. Bizim müsaade etmediğimiz konu iki takımı birlikte yönetmesiydi. Hocamız da gelip 'Ben Milli Takım'ı istiyorum' demedi. Ben sordum 'Hocam aklınızda böyle bir şey var mı?' diye… O da bana 'Ben bir ay evvel şampiyon oldum, Beşiktaş'ın hocasıyım. Yeni sözleşme uzattım. Devam etmek istiyorum. Herkes işine baksın' dedi.

'ŞENOL GÜNEŞ BURADA AMA HAVA KAPALI'

- Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Beşiktaş taraftarı ve genel kurulunun adına görevlendirilmiş kişileriz. İşimiz onları mutlu etmek. Mutsuz muyuz, mutsuzuz. Bunu çözecek kişiler biziz. Şenol hocaya sorun vs. demekle ortadaki başarısızlıktan kurtulamam. Transfer edilen futbolcular başarılıysa bunları seçen biziz, başarısızlık varsa yine seçen biziz. Evet 'güneşli' günler görmüyoruz. Şenol Güneş burada ama hava da kapalı. Ama yarın o günler gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir süreç yaşadık. Bence çok da başarılı değildik. Bayern'i geçmemiz, hatta kupayı almamız lazımdı. Beşiktaş'ın hedefi budur. Bugüne baktığımızda daha fazla kenetlenerek, mücadele edeceğiz.

YÖNETİM HOCAYI İSTEMİYOR İDDİASI

- Yönetim hocayı istemiyor, göndermeye çalışıyor bunlar konuşuluyor. Beşiktaş yönetimi ve başkanının tek işi şampiyon olmaktır. Bizim tek derdimiz vardır, kupayı almak, Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı olmaktır. Bu ailede farklı fikirler, konuşmalar, kavgalar olabilir. 3.5 senelik bir ilişki olduğunda farklı şeyler olabilir. Hepimizin iş yerinde, ailesinde olduğu gibi olur bunlar. Egolarımıza teslim olmadan işimizi yapma gayretindeyiz.

- Beşiktaş stadını yapmış, şampiyonluklar elde etmiş ama borçla geliyor. Ligi 4. bitirmiş. Sıkıntılarımız var mı? Var. Ama Beşiktaş Avrupa'dan lisans alamıyordu. Bu lisansları alan bir kurum olarak mali olarak, diğer başkanlar da söylüyor en iyi kulüp Beşiktaş'tır. İhtarname vs. zaman zaman olabiliyor. Olabilir. Zamanı geldiğinde kontrat yenileneceği zaman bunlar değerlendirilir. Yönetim kurulunun görevi 2019'da bitiyor. Zamanı geldiğinde bunu oturur konuşuruz. Beşiktaş Başkanı'nın hocaya güven problemi yoktur, hocanın da aynı şekilde güven problemi yoktur.

- Şenol Güneş'i istemeyen yönetim kurulu üyelerimiz yok. Büyük konuşmayayım, olabilir mi olabilir. Ancak onla da yollarımızı ayırmak da olabilir. İstemeyen varsa beyaz kağıda imzasını atar, istifa eder gider.

ŞENOL GÜNEŞ: BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM

- Beşiktaş'ta olmaktan ben mutluyum, başkanımız da mutlu. Sezon sonunda mutsuz olursak bunu konuşuruz.

GUTİ İÇİN MADRİD İDDİALARI

- Beşiktaş takım olarak iyi bir görüntü çizmiyor. Daha ligin başı, daha çok sular akar. Ben en tecrübeli başkanlardan biriyim, hocamız 30 senedir bu işi yapıyor. Bunu çözmek bizim işimiz. Mevkilerde eksikler olabilir. Devre arasında yollar ayrılır, yeni isimler gelir. Beşiktaş'tan Real Madrid'e hoca gitmesi bizi mutlu eder. Guti bunu hak eden bir çocuk. O yüzden burada zaten.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İddiaların aksine Şenol Güneş'ten yeni hedef
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri ...
Telles'in talipleri artıyor
İspanyol devi Real Madrid, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex ...
Cengiz Ünder, CSKA'yı boş geçmedi
Cengiz Ünder, Roma'nın CSKA Moskova'yı ağırladığı maçta İtalyan ekibinin ...
 
Galatasaray'da yeni görevlendirme
Sarı-kırmızılı kulüpte yeni kurulan sportif finansal direktörlüğe Volkan Yılmaz getirildi.
Fenerbahçe Zlatko Dalic'i gündemine aldı
Cocu ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ali Koç'un Hırvatistan'ın başarılı ...
Oğuzhan Özyakup'tan sözleşme açıklaması
Beşiktaş'ın 10 numarası Oğuzhan Özyakup, hakkında çıkan haberlerle ilgili ...
 
Muslera rekor için sahada
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Schalke 04 maçında ...
Caner Erkin'e beraat kararı
Beşiktaşlı Caner Erkin, geçen yıl Başakşehir karşılaşmasında hakem Mete ...
Chelsea'nin starına G.Saray kancası
Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek Chelseali Cesc Fabregas'ın ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
trabzonspor
Ankara
Maden Ocakları
madenci
Milwaukee Bucks
hdp
serdar ortaç twitter
Microsoft
ygs puan