Galatasaray Kulübü, bazı basın organlarında naklen yayın havuzunu bozmayı ve yayıncı kuruluş ile yollarını ayırmayı düşündükleri şeklinde çıkan haberleri yalanladı.
Sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,
"Bazı basın organlarında yer alan, Galatasaray Spor Kulübü'nün naklen yayın havuzunu bozmayı ve yayıncı kuruluş ile yollarını ayırmayı düşündüğü, Başkan Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın bu konuyu Kulüpler Birliği toplantısında gündeme getirdiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır."
denildi.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |