GALATASARAY ligde son yılların en kötü günlerini geçirirken, Kasımpaşa maçı öncesi beklenmedik bir gelişme yaşandı...
Lig sonuncusuyla oynanacak karşılaşmaya kadar çıktığı son 4 maçta 1 puan alan, (Beşiktaş, Manisa, Trabzon yenilgisi, Kayseri beraberliği) Florya’da taraftarların ‘hıyarlı’ protestosuyla karşı karşıya kalan oyuncuların sinirleri bir hayli gerilmişken, Yiğit Şardan’ın beklenmedik sözleriyle de bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar.
Yemekten sonra
Başkan Adnan Polat’ın devre arasında transfer yapacaklarını, başarı gelmezse teknik direktör Hagi ve sportif direktör Adnan Sezgin ile yollarını ayıracağını daha önce beyan etmişti.
Ve ikinci başkan Şardan, maç günü Florya’daki öğle yemeği sonrası oyunculara, “Bu sizin son şansınız. Hayati önem taşıyan maçınız. Ona göre oynayın. Takımın hali ortada. Takımı bu noktadan çıkarmalısınız. 3 maçta 3 galibiyet bekliyoruz” diyerek adeta gözdağı verdi.
Bu sözler sonrası takım, Kasımpaşa karşısında iştahlı oyununu sahaya yansıtarak galip geldi. Alınan 3 puan hem camianın hem de yönetimin yüzünü güldürdü.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |