İstanbul'da CHP için sular iyice yükseldi. Baykal, iki aday arasında gelgit yaşıyordu. CHP Genel Merkezi'nde bir süredir devam eden aday tespit çalışmaları bugün de devam etti. Yapılan son anketteyine aynı isim birinci çıkınca CHP'de İstanbul adayı olarak onu seçti.
ANKETLERİN GÖZDE İSMİ
CHP'nin İstanbul adayı için yaptırdığı kamuoyu araştırmasından, grup başkenvekili Kemal Kılıçdaroğlu birinci çıktı. Kemal Derviş ise en son sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yapılan bu temayül yoklamalarının ardından kararını verdi. Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklandı.
RESMİ AÇIKLAMA YARIN
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yarın saat 11.00'de düzenleyeceği toplantıda, İstanbul büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.
SADECE ANKARA'YA ÇAĞIRDILAR
Haberler üzerine açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Resmi bir bildirim yok. Sadece Ankara'ya çağırdılar" dedi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...