Önce Emmanuel Emenike, ardından Pierre Webo ve son olarak da Moussa Sow takımdan uzak kalınca Fenerbahçe ağır yara aldı. Kanarya’nın ‘muhteşem üçlüsü’nün bir anda yok olması takımın hücum gücünü olumsuz yönde etkilerken; Dirk Kuyt’ın da yalnız kalmasına neden olmuştu.
Ancak doktorların yoğun çabaları sonrasında golcüler birer birer dönmeye başladı. Önce Emenike’den iyi haber geldi. Yıldız futbolu bu hafta Elazığspor maçında takımdaki yerini alacak ve 11’dew forma giyecek.
Moussa Sow da Elazığ maçının kadrosunda olacak. Ancak Senegalli yıldız gerek görülürse oyunun son yarım saatinde sahaya girecek.
Bir diğer iyi haber de Pierre Webo’dan geldi. Kamerunlu yıldız, önümüzdeki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında 18 kişilik kadroya alınacak ve tıpkı Sow gibi gerekirse son yarım saatte forma giyecek.
Bu görüntüde Fenerbahçe’nin gol yükünü çeken muhteşem üçlü Emenike, Sow ve Webo, iki hafta sonra oynanacak olan Trabzonspor maçıyla birlikte 11’de forma giyebilecek.
Habertürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...