Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Antalya Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini, sarı-lacivertli taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Kafilede Önder Turacı ve Kazım Kazım'ın yer almadığı belirtildi.
Sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet daha sonra takım otobüsüne binerek konaklayacakları Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Limak Arcadia Otel'e hareket etti. Fenerbahçe'nin bugün öğleden sonra ilk antrenmanını yapacağı bildirildi.
Takım, 18 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile yapacağı maçın ardından, Antalya kampını tamamlayacak.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...