TFF seçimleri öncesi gazetelere tam sayfa ilan veren Spor Toto Teşkilat Başkanı Yunus Bekir Uçar, “Bir sonraki ilanımız teşekkür için olur” dedi. İddia oyununu yöneten teşkilatın başına geçmeden önce Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’ndan fetva aldığını söyleyen Uçar, TRT Spor’da şunlar söyledi:
“En önemli sponsorlardan biriyiz. Gönderdiğimiz paralar daha iyi kullanılsın diye kendimizi paralıyoruz. Temenni mektubunun cümlesindeki ifade de açık; “Üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz”. Bundan sonra yayınlayacağımız ilanlar inanıyorum ki Mehmet Ali Aydınlar ve ekibine teşekkür ilanı olur. Henüz başkan seçilmemişken delegelerin oyu sandığa yansımamışken Mehmet Ali bey’in alınması beni şaşırttı. Biz bu temenniyi üzüm yemek maksadıyla yaptık.. Babam diyanet emeklisiydi. Teşkilatın bu biriminde görev yapmamla ilgili bundan önceki diyanet başkanımıza sordum. Ali Bardakoğlu hocam bana “Kendin oynuyor musun, zorla oynatıyor musun” diye sordu sonra da “Aldığın paranın karşılığını fazlasıyla devlete ver” dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...