TBMM ana binasının zemin katında bulunan ve 5 bin kişiden fazla kişiye hizmet veren PTT şubesi tadilata girdi. Şubenin bir bölümünün Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek için makam odası yapılacağı öğrenildi.
Bakan Çiçek’in meclis çalışmaları sırasında kullanılmak üzere ihtiyaç duyduğu makam odasının, iktidar kulisinin hemen girişindeki bu bölgeye yapılmasına başta muhalefet olmak üzere her kesimden tepki geldi.
BU UYGULAMA BİR İLK
Kuvvetler ayrılığı prensibi gereği yürütme organı görevlilerinden yalnızca Başbakan için TBMM içinde makam odası vardı. Hiçbir iktidar döneminde olmayan bakanlara Meclis’te makam odası uygulaması ilk kez uygulanıyor.
İnternethaber
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...