Genelkurmay Yaşar Başkanı Büyükanıt, muhalefetin kara harekatına yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Ankaradaki sempozyumda konuşan Büyükanıt, "Baykal'ın konuşmasını hakaret kabul ettik. Açıklamayı bizzat ben kaleme aldım" dedi.
O bildiride neler söylenmişti?
CHP'yi ve Baykal'ı kızdıran 4 Mart tarihli açıklamada "Bu saldırılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadele azmine, hainlerden daha fazla zarar vermektedir" ifadesi yer almıştı.
Büyükanıt "TSK'yı hedef alan herkes karşısında beni bulur" diyerek şunları söyledi:
"Operasyonun başarısı yapılan eleştirilerle gölgelendi.
Mehmetçiğe yazık olduğu için üzülüyorum. Baykal'ın konuşmasını hakaret kabul ettik. Açıklamayı bizzat ben kaleme aldım.
TSK'yı hedef alan herkes karşısında beni bulur"
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...