Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk haftasında Yunan takımı Asteras ile yapacağı maçı Çek Cumhuriyeti'nden hakem Zelinka yönetecek.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 18 Eylül Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak müsabakada, Miroslav Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikan ile Jiri Molacek yapacak.
Dördüncü hakem olarak Krystof Mencl'in görev alacağı mücadelenin ilave yardımcı hakemi Petr Ardeleanu ve Jan Jilek ilave olacak.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |