Bade İşçil kendini “Değerli eşyalar alarak kaçtığım söyleniyor. Evden çocuğumun birkaç parça eşyasıyla canımı kurtarma pahasına kaçtım. Hiçbir şey almadım. Bilirkişiler tespit etti. Alnım ak. Para avcısı değilim. Aksine Malkoç Süalp, ben bekarken reklamdan kazandıklarımı bile istiyor. Parasını ödediğim evi dahi bıraktım” sözleriyle savunmuştu.
Malkoç Süalp’in avukatları dün şu açıklamayı yaptı: “Bade İşçil, ‘Kafa koparıcı değilim’ demiş. Ama Ulus Savoy’da 1 milyon 580 bin dolara alınan daire için kullanılan kredinin yarısının ödeme sorumluluğu kendisine ait olmasına rağmen tek kuruş vermedi. Malkoç Süalp kendisine kefil olduğu için 400 bin TL kredi geri ödemesi yaptı. Yine Maslak 42’de bulunan 425 bin dolarlık evin tüm ödemeleri Malkoç Süalp tarafından yapıldı. İşçil’in ‘kişisel kazancımla ödedim’ dediği BMW’nin parası için Malkoç Süalp, 14.05.2013’te banka hesabından 250 bin TL çekti.”
İddiaya göre; Bade İşçil evli kaldığı dönemde toplam 2 milyon dolar servet yaptı.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...