Galatasaraylılar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, tarihi derbinin devre arasında soyunma odasını basarak kendilerine küfür ettiğini iddia etti.
Avrupa'nın zirvesinde Türk derbisi oynanırken Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli yöneticilerle birlikte Rusya’da tribündeki yerini aldı. Ancak maç başlamadan önce bir grup Galatasaraylı taraftar, Başkan Yıldırım'a küfürler etti, ardından da açtıkları pankartla sarı-lacivertli yönetimi çılgına çevirdi. Bu küfürleşmelere Aziz Yıldırım da katılırken, yanında bulunan Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan taraftarlara el hareketi çekti.
GÜVENLİK ÇIKARDI
sampiy10.com'un haberine göre; asıl kavganın ise devre arasında yaşandığı öne sürüldü. İlk yarıyı Galatasaray Odeabank 42-29 önde bitirirken, sarı-kırmızılıların iddiasına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 10 kişiyle birlikte Galatasaray soyunma odasına gelerek oyunculara ve teknik heyete "Sizin a... s...m" diyerek küfürler etti. Bu anda güvenlik görevlileri araya girdi ve Yıldırım ile yanındakileri zorlukla uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ardından da kavgalar bitmedi. Salonun dışında da Aziz Yıldırım ile bir grup Galatasaray taraftarı arasında küfürler ve tartışmalar yaşandı.
Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programına telefon bağlantısıyla bağlanan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, devre arasında yaşandığı iddia edilen Aziz Yıldırım'ın G.Saray soyunma odasını basmasını kesin bir dille yalanladı.
G.Saraylıları çıldırtan el hareketi
Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Euroleague Kadınlar Final karşılaşmasında Galatasaraylı taraftarlar ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında gerginlik çıktı.
Karşılaşmayı seyretmek için gelen Galatasaraylı taraftarların, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik sözleri üzerine sarı lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, sert tepki gösterdi.
Aziz Yıldırım'ın yanında bulunan Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu ve Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan da tartışmaya katıldı. Adnan Ersan'ın Galatasaraylı taraftarlara yaptığı el hareketi ise sosyal medyada geniş yankı buldu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...