E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Arınç'tan 'Ekrem İmamoğlu' çıkışı! 

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 31 Mart seçimlerinde İBB Başkanı seçilen ancak YSK'nın 6 Mayıs kararıyla mazbatası geri alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun sempatik tavırlar sergilediğini söyledi.

12.05.2019 - 10:58
Arınç tan  Ekrem İmamoğlu  çıkışı!

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programında konuşan Bülent Arınç, YSK kararıyla 23 Haziran'da yinelencek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

YSK'nın kararını tartışmanın hiçbir anlamı olmadığını söyleyen Arınç, "Bu seçimde eksiğimiz neyse, onu tamamlamak için İstanbul'da hep beraber çalışacağız. İstanbul’da büyük bir seferberlik ilan edeceğiz" dedi. 

 

Arınç, şöyle devam etti: "Türkiye’de seçimler gelip geçiyor. Bakın önümüzde daha 4.5 yıl seçim yok derken, İstanbul’da yeni bir seçim önümüze geldi. Demek ki her an bir seçime hazırlanmalıyız. Şimdi önümüzde 23 Haziran’da bir İstanbul seçimi var. Bu İstanbul seçimini inşallah kazanacağız. Ben böyle görüyorum. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı şöyle miydi, böyle miydi diyerek verilen kararları tartışmanın hiçbir anlamı yoktur. Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi ve bu kararlar kesindir, üzerinde de hiçbir itiraz hakkı bulunmamaktadır. Anayasa böyle. Bizler ne yapacağız. Genel başkanlarımızın yaptığı gibi kollarımızı sıvayacağız. Bu seçimde eksiğimiz neyse, onu tamamlamak için İstanbul’da hep beraber çalışacağız. İstanbul’da büyük bir seferberlik ilan edeceğiz. Ben eminim ki böylesine 3-5 oy oranı farkıyla kaybedilmiş İstanbul’u, bu kez en az 3-5 fark oy farkıyla kazanacak noktaya gelmeliyiz. Bu da hepimize ders olmalı. İstanbul seçimlerinde başarılı olmazsak, bundan sonra da olamayız, eğer başarılı olursak bundan sonra başarılı oluruz. Ona göre çalışmalıyız. Ona göre gayret etmeliyiz."

 

'İMAMOĞLU VE CHP'NİN 'PKK'YI LANETLİYORUZ' DEMESİ LAZIM'

 

Arınç, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun medyada sempatik tavırlar sergilediğini belirterek, şunları söyledi:

 

"Ekrem İmamoğlu her gün medyada. Sempatik duruşlar sergiliyor. Birtakım kesimler de kendisine destek vaat ediyor. Bunların hepsi olağan şeyler, beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz. Bugün Ankara’dan dönerken elimdeki gazeteleri okudum. Ben son dönemlerde Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı'ydım. Kırmızı listemizin en üstlerinde aranan iki isim vardı, birisi Duran Kalkan, diğeri Eder Hoza diye bir kadın. Bu iki isim PKK terör örgütünün en önde gelenleri. Bu iki isim bugünlerde açıktan basına beyanat veriyorlar. Biz bu seçimlerde Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğiz diyorlar. Bu da bir haber deyip geçip gidemezsiniz. Burada kimseye bir görev düşmezse, İmamoğlu ve partisine bir görev düşüyor. Şunu söylemeleri lazım, ‘Lanet olsun sizin desteğinize, biz terör örgütüyle hiçbir zaman içli dışlı olamayız, Sizin oyunuza ihtiyacımız yok. Biz teröre karşıyız. Biz PKK’yı lanetliyoruz' demesi lazım. Demedikleri takdirde bu sözler yerini bulur ve İstanbul’da seçimi kazandıkları taktirde bunların hangi unsurların desteğiyle göreve geldiğine herkes yıllar boyunca inanır. Şimdi size soruyoruz. Siz PKK’nın desteğini reddedecek misin, yoksa etmeyecek misin?”

ETİKETLER:
Bülent Arınç , AK Parti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 12 Mayıs 2019 Pazar 11:29

OSLOda, Dolmabahçede PKK ile pazarlığa oturan, HABURda seyyar mahkemelerde PKKlıları beraat ettiren de cehape miydi yoksa AKP ve onun liderliği mi? Şivan Perver ile, Bazrani ile KANKA olan da imamoğlu m u yoksa dünya liderimiz mi? biraz merk olun ki bu çark döndüğünde savunacağınız birkaç satırınız olsun. Bu rezil devir hep böyle gitmeyecek,, hesap günü çok uzak olmayabilir.

Yorumu oyla      14      10  
Misafir 12 Mayıs 2019 Pazar 11:25

PKK ve APOYA DESTEK VEREN AKP ve onun "vicdanı" Bülent Arınç'ın demeçlerinin de birkaçını verseydiniz bari, kulaklarımıda yankılanıyor zaten. Bu haberin kaynağı zaten A A, yani AKPnin AJANSI.

Yorumu oyla      14      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
 
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
 
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Acun Ilıcalı
sınav stresi
Adana Demirspor
işte benim stilim
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
Almazbek Atambayev
Slaven Bilic
harç
karadeniz