İsrail'in Suriye'nin başkenti yönelik hava saldırıları sonrası Amerika Birleşik Devletleri açıklama yaptı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, "İsrail'in Suriye'deki saldırılarından büyük endişe duyuyoruz" dedi.
Rubio, "Tüm ilgilitaraflarla görüşüyoruz, çatışmaların durmasını istiyoruz. Umarım daha sonra durumla ilgili bilgi alırız" diye ekledi.
Suriye devlet haber ajansı SANA'nın bildirdiğine göre Şam'da bugüğn üç patlama yaşandı. Patlamalar, Cumhurbaşkanlığı'nın bulunduğu Halk Sarayı'nın çevresi, Savunma Bakanlığı'nın arka bahçesi ve Genelkurmay Başkanlığı nizamiyesinde meydana geldi.
Daha sonra açıklama yapan İsrail ordusu, Suriye Genelkurmay Başkanlığı'nı hedef aldığını duyurdu. Saldırıda askeri karargahın giriş kapısının vurulduğu bildirildi.
Saldırıda 5 kişinin öldüğü, en az 18 kişinin yaralandığı aktarıldı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...