Apple’ın da akıllı saat alanına girmesinden sonra bu tür cihazlara ilgi çığ gibi arttı. Daha önceleri LG, Samsung, Motorola gibi firmalardan çok farklı türden akıllı saat ve bileklikler geldi.
Android işletim sistemiyle birlikte işleyen bu aksesuarlardan sonra milyonlarca iPhone sahibine uygun iOS destekli Apple Watch geldi fakat herhangi bir devrimsel özellik içermediği gibi bataryası bir günü zor çıkardığı için istenen kullanıcı memnuniyeti yaşanamadı. Epey pahalı olan Apple Watch yine de milyonlarca sattı ve zor temin ediliyor. Bu durumdan ilham alan Apple, gelecek nesil Apple Watch 2 çalışmalarına çoktan başladı ve prototipler deneniyor.
Apple dünyasına yakınlığıyla ve doğru haberleriyle bilinen 9to5Mac sitesi Apple Watch 2 ile FaceTime kamera geleceğini iddia etti. Gelecek sene sunulacak yeni saat kullanıcıların ilgisini çekmek için video sohbet desteği ekleyecek. Wi-Fi desteği içerecek yeni model böylece iPhone olmadan da işleyebilecek ve kamerası sayesinde rahatça görüşme yaptıracak ki teknolojiyle arası iyi olmayanlar bile rahatça video sohbete geçebilecek. İlginçtir ki Apple açıklamasına göre mevcut kullanıcılar saati her akşam şarj etmekten şikayetçi değil ve Apple Watch 2 de aynı pil ömrünü sunacak, öteye geçmeyecek!
vatan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...