E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye G20'de ilk 10'a girme iddiasını sürdürüyor 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Dünyanın içinden geçtiği ortamda, dünyada ticaret savaşlarından bahsedilen bir dönemde Türkiye G20 ülkeleri içerisinde ilk 10'a girme iddiasını sürdürüyor" dedi.

2.03.2019 - 02:48
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye G20 de ilk 10 a girme iddiasını sürdürüyor


Çelik, Fuar Alanı'nda Hatipoğlu ailesi tarafından verilen akşam yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, geçmişte 28 Şubat dönemi gibi sıkıntılı zamanlarını, demokrasiye sahip çıkarak aştığını söyledi.

Vatandaşın sandık konusundaki bilinci, demokrasi konusundaki iradesi sayesinde bütün sıkıntıları aşmayı, geleceği inşa etmeyi ve Türkiye Cumhuriyeti'ni hem korumayı hem de güçlendirmeyi başardıklarını anlatan Çelik, bunun sırrının demokrasi olduğunu ifade etti.

Çelik, her seçimin sadece iktidar belirleme arayışı değil, ülkenin geleceği hakkında verilecek bir karar olduğunu vurgulayarak, "(Yeter söz milletindir) denilen büyük demokrasi mücadelesinin arkasından, 'yeter karar milletindir' denilen büyük demokrasi mücadelesi veriliyor" diye konuştu.

Seçimlerde halkın sandığa gitmesinin önemine değinen Çelik, 31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye'nin önünde 4-5 yıl sorunsuz bir dönemin oluşacağını belirtti.

'DÜNYADA TİCARET SAVAŞLARINDAN BAHSEDİLDİĞİ BİR DÖNEMDE TÜRKİYE PARLAK CAZİBELİ BİR GELECEĞE DOĞRU YÜRÜYOR'

Türkiye ekonomisinin güçlendiğini dile getiren Çelik, şunları kaydetti: "Dünyanın içinden geçtiği ortamda, dünyada ticaret savaşlarından bahsedilen bir dönemde Türkiye G20 ülkeleri içerisinde ilk 10'a girme iddiasını sürdürüyor. Türkiye, parlak cazibeli bir geleceğe doğru yürümesi konusundaki gücünü ve kudretini korumaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin, milletimizin, devletimizin geleceğinin ne kadar parlak olduğunu burada görüyoruz. İhtiyacımız olan tek şey vardır, o da sizin desteğinizdir. Türkiye büyürken, güçlenirken başka bazı devletlerin yaptığı gibi bir takım hazır yeraltı ve yer üstü kaynaklarına sahip olmadı. Türkiye kendi gücünü üretirken başkalarının yaptığı gibi ahlak dışı bir şekilde Afrika'da, Asya'da ya da Orta Doğu'da bazı devletleri sömürge haline getirmedi. Bu coğrafyayı vatan kılarken ödediğimiz bedelin aynısını, ekonomimizi büyütürken, demokrasimizi inşa ederken de ödedik. O yüzden büyüyen ekonomimizin, güçlü demokrasimizin bedeli ödenmiştir ve bunların hepsi vatandaşın sayesinde, sizin iradenizle olmuştur."

ETİKETLER:
AK Parti , Ömer Çelik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
 
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
 
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
rusya
Haber
Almanya
Christoph Daum
poyraz karayel
Elif Erbakan
Gürcistan
İtalya
İthalat