E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku 

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını araştırıyor. 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde…

31.03.2020 - 16:42
1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları - Burç yorumu oku

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Burcunu merak edenler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Aşk ve iş hayatınızda neler var? Bugün sizi neler bekliyor? 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

1 NİSAN 2020 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI!

1 Nisan 2020 Çarşamba Koç burcu yorumu

İş hayatınızda bir takım değişiklikler olabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle bazı projeler yapabilirsiniz. Bazı ödemeleriniz var ve bunu ertelemek sizin için iyi olmayabilir. Ödemelerinize zamanında yapın ve kafanız rahat etsin. Akşama doğru biraz sosyal ortamlara girin ve kafanızı dağıtmaya çalışın.

1 Nisan 2020 Çarşamba Boğa burcu yorumu

Bu aralar yaşadığınız bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntılardan kısa zamanda kurtulacaksınız. Partneriniz her zaman yanınızda ve size destek veriyor. Onun bu tavrı size daha da iyileştiriyor. Maddi konularda bir yerden toplu para gelebilir. Bu parayı iyi değerlendirirseniz, geleceğiniz için iyi olabilir.

1 Nisan 2020 Çarşamba İkizler burcu yorumu

Daha önce gitmeyi düşündüğünüz yerlere bugün gidebilirsiniz. Hafta içi iş yoğunluğu nedeniyle sevdiklerinizi ihmal ettiniz. Bugün onlarla vakit geçirebilirsiniz. Maddi konularda bu aralar bir hayli açıldınız. Harcamalarınızı kontrol altına alın. Aksi halde ciddi bir açılma ile başbaşa kalabilirsiniz.

1 Nisan 2020 Çarşamba Yengeç burcu yorumu

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınıza uygun adımlar atmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz meseleler üzerinde odaklanmalı, birlikteliğinizde sizi memnun etmeyen her ne varsa onu lehinize çevirmenin yollarını aramalısınız. Kısa kısa parlamalar gerçekleştirebileceğiniz bugün içerisinde ilişkinizin gidişatını biraz olsun değiştirmelisiniz

1 Nisan 2020 Çarşamba Aslan burcu yorumu

Bu aralar çekingen tavırlar takınıyorsunuz. Bundan vazgeçip, cesur adımlar atmanız gerekli. Hakkınız olanı almak için adım atmanız gerekli. Çekingenlik sizin her zaman geri planda olmanıza neden olacaktır. Bunu üstünüzden atmaya çalışın. İş yaşamınızdaki başarılar çevreniz tarafından takdir edilirken çevrenizde sizi kıskananlar bu duruma içten içe kızıyorlar. Dost görünümlü düşmanlara dikkat.

1 Nisan 2020 Çarşamba Başak burcu yorumu

Gününüzü mantıksal olarak geçirmek isterken, duygusallığınız daha ağır basıyor. Bunun önüne geçmek istiyorsunuz ama bir türlü başaramıyorsunuz. Bu durumda hayatı biraz akışına bırakmanız lazım. Maddi konularda yaptığınız birikim, zor zamanınızda imdadınıza yetişecek.

1 Nisan 2020 Çarşamba Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda üzerinizde karamsarlık var. Bunun nedeni ise ilişkinizi kafanızda bitirmeniz. Fakat karşı tarafa bir türlü söyleyemiyorsunuz. Eğer kafanızda ve duygularınızda bitirdiyseniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin. Biran önce bitirmeniz her ikinizin de hayrına olur.

1 Nisan 2020 Çarşamba Akrep burcu yorumu

Bugünlerde bir hayli karışık olaylarla karşı karşıyasınız. Şartlar, sizi bazı radikal kararlar almaya zorlayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünerek taviz vermeyin. Karşı cinsle aranızdaki pozitif etkileşime karşın, uzun vadeli arkadaş seçimi konusunda kararsızsınız. Hafif ateşle beraber bir enfeksiyon yaşayabilir ve eklem ağrılarınızdan şikayet edebilirsiniz.

1 Nisan 2020 Çarşamba Yay burcu yorumu

Bazı çelişkili durumlar yaşıyorsunuz ancak bu sizi fazla tedirgin etmesin bunu kendinize çevirmeyi başarabilirseniz sizin yararınıza olabilir. Karşı tarafa biraz kendinizi özletmelisiniz. Bu aralar iş hayatınız hayli yoğun geçiyor bunun yorgunluğunu hafta sonu atacaksınız ancak haftaya yine yoğun başlayacaksınız. Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz dikkatli harcamalar yapmalısınız, çevrenizdeki insanlar sizden farklı beklentileri olabilir.

1 Nisan 2020 Çarşamba Oğlak burcu yorumu

Sakın vazgeçmeyin, planlarınıza ve fikirlerinize sadık kalın. Sabredip sebat ederseniz işlerin düzeldiğini göreceksiniz. Hayata karşı pozitif bakmak üzerinizdeki kötü düşünceleri yok etmenin anahtarıdır. İyimser yaklaşırsanız günü atlatmanız sizin için daha rahat olabilir. Özel hayatınızda üzerinize düşen sorumlukları yerine getirmeniz  ilişkinizi yeniden alevlendirebilir. Partnerinizle daha güçlü bir bağ oluşturmak için yapmanız gereken tek şey ona sadık kalmak ve yanında olmak. Yalnız olan oğlaklar arayış içinde olduğunuzu ve artık sıkıldığınızı biliyoruz fakat bu imkan ve şartlarla hayatınıza birini almak zor gibi görünüyor.

1 Nisan 2020 Çarşamba Kova burcu yorumu

Sizi rahatsız eden konuları eleştirmek için ele almak yerine, çözüm odaklı davranın. Sakin ve akılcı bir yaklaşımla, günü iyi yönde gelişmelerle kapatabilirsiniz. Üstelik partneriniz sizi anlayışla ve sabırla bekliyor. Maddi açıdan parlak günler kapıda.

1 Nisan 2020 Çarşamba Balık burcu yorumu

Böylece gün içinde memnuniyetiniz artarak yaşam kalitenize destek sağlayacak. Bugün sadece kendi çıkarlarınız için değil size ihtiyacı olan yakınlarınıza da yardım etme eğilimleriniz olabilir. Bugün ilişkinizde tutkunun tavan yapacağı erotizmin artacağı bir güne hazır olun. Eşiniz veya partnerinizle bir araya geldiğinizde içinizdeki enerjiye hakim olamayacaksınız. Bugün özel hayatınız yeniden şekillenebilir, sevgilinizle bir birinize daha tutku dolu bakabilirsiniz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldıray Güz hayata veda etti
Aralarında İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ında buluncuğu ...
Virüs zengin fakir ayırt etmiyor!
Devletler, salgını durdurmak için sıkı tedbirler alıyor ancak yüz binlerce ...
Ünlü çift bebeklerine kavuştu
Geçtiğimiz yıl dünya evine giren ünlü futbolcu Mesut Özil ve eşi Amine ...
 
Jennifer Aniston ile Brad Pitt evleniyor mu?
Bir zamanlar Hollywood'un gözde çifti olan Jennifer Aniston ve Jennifer ...
Pınar Deniz'in anneannesi vefat etti
Ünlü oyuncu Pınar Deniz önceki hafta hastaneden gözyaşı içinde videolar ...
Buse Terim: Test sonucu doğru değil
Korona testi pozitif çıkan ve şu an tedavi gören Fatih Terim'in sağlık ...
 
Metin Uca'nın gençlik fotoğrafı şaşırttı!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Meryem Uzerli'den öpücüklü paylaşım!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Güzel oyunculardan Erkan Petekkaya'ya sert tepki!
Erkan Petekkaya’nın koronavirüs şarkısı sosyal medyada gündem oldu. Gel ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
japonya
hollanda
Joachim Löw
burçin terzioğlu
Mehmet Şimşek
haberler
pkk
Çanakkale Savaşı
Erbil