Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre Rusya Parlamentosu'nda alınan karar sonrası Rus savaş uçaklarının gerçekleştirdiği operasyonda Humus'un kuzeyindeki bölgelere bomba yağdı. Rus kaynaklarına göre operasyonda bölgedeki terör örgütü IŞİD hedefleri imha edildi. Yine yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre operasyonda Talbiseh, Zafrana ve Tamaneh vuruldu. Bombalanan bölgelerin muhalif güçlerin kontrolünde olduğu belirtiliyor.
- "Rus hava gücü Suriye'de"
Yanı sıra Suriye rejiminin haber ajansı SANA'da yer alan açıklamada, Esad rejiminin talebi üzerine Rusya'nın bölgeye hava gücü gönderdiği bildirildi.
.
- "Rusya, rejime karşı olan tüm grupları hedef alacak"
Suriye'nin Moskova Büyükelçisi Riyad Haddad ise Rusya'nın hava operasyonlarında yalnızca terör örgütü IŞİD'i değil, rejime karşı olan tüm grupları hedef almasını umduklarını söyledi. Sputnik'e konuşan Haddad, ''Rusya Hava Kuvvetleri Suriye'deki tüm terörist gruplara saldıracak. Bunlara IŞİD ve El Nusra Cephesi de dahil'' ifadelerini kullandı.
- Rus savaş uçakları Lazkiye'de böyle görüntülenmişti
türkiye
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...