E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ünlü İşadamı Süt Satarak Geçiniyor! 

Bir dönem Ajda Pekkan'la yaşadığı aşkla gündeme gelen Teoman Demir'in son halini görenler yaşadığı değişime inanamıyor!

15.02.2016 - 22:17
Ünlü İşadamı Süt Satarak Geçiniyor!

 CNN Türk'te pazar akşamları yayınlanan Cem Seymen'in hazırlayıp sunduğu Para Dedektifi programına konuşan Demir, yaşadıklarını anlattı: "Üniversiteyi bitirince dericiliğe başladım. Dayılarım da besiciydi. 'Derici ol, dericilikte iyi para' var dediler. Beni dericilerle tanıştırdılar. Ben de tıpkı dedelerim gibi hırsla sıfırdan başlayarak Türkiye'nin kaliteli iş yapan ve ihracata başlayan sayılı dericilerinden biri oldum..."

HER ŞEYİM GİTTİ

1971'de başladığım dericiliği 2007'de kapatmak zorunda kaldım. Borçlarımı ödeyeyim de alnımın akıyla çıkayım dedim. Onları ödeyene kadar her şeyim gitti. Nasıl ki dericiliğe sıfırdan başladım, bu işe de aynen öyle sıfırdan başladım. Şimdi o zamandan daha mutluyum inanın bana.
İNSANLAR ŞİMDİ PARA DENEN PUTA TAPIYOR
İstanbul'dan kaçmak için bahane arıyordum. Hayvancılığı da biliyorum. Gidip hayvancılık yapayım bari dedim. Silivri'de bir akrabam var. Onun da yardımı ile buraya geldim. Kurban kuzuları aldım, onları sattım. Sonra büyük başa geçtim. Hayvanların sütünü evlere dağıtıyoruz. Fırınlara veya pastanelere. Tavuklarım da var. Onlarda geziyor etrafta. Magnet şeklinde kart dağıttım. Herkes öğrendi bizi. Telefonla sipariş veriyorlar. Bende o sipariş aldığım süt ve yumurtaları çırağımla birlikte dağıtıyorum. Böylece geçimimi sağlıyorum. Bir hanımın ve çocuğum ile gül gibi geçiniyoruz. Temiz hava, tabiat, hayvanlar çok iyi... Hayvanların ağzı var dili yok, nankör değiller hiç olmazsa. Sevgimi veriyorum, sevgimi alıyorum. İnsanoğlu öyle değil. Kimse gücenmesin. Hele bu devirde... 21. asırda... Eskiden taştan puta taparlarmış, şimdi para denen puta tapıyorlar. Sütün kilosunu 3 liradan satıyorum. Çünkü benim sütüm iyi. Sütün kilosunu arttırdım. Kimse bana itiraz etmedi. Sütü çok temiz vereceksiniz. Müşteri içine sine sine içecek. Çünkü bunu bebeler içiyor.
radikal
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kiliseye Borcunu Dua ile Ödüyor!
Rusya`da kilisenin, bir şirkete olan borcunu ayin düzenleyerek ödemesi ...
Japonya Ekonomisi Binde 4'lük Düşüşte!
Japonya’da ekonomi, 2015’in son çeyreğinde binde 4 oranında küçüldü.
Piyasalar ne zaman durulacak?
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi, piyasalardaki çalkalanma devam ederse ...
 
Borsa günü nasıl kapattı?
Borsa İstanbul 100 endeksi, günü yüzde 0,10 yükselişle 71.008,09 puandan tamamladı.
Motorine ne kadar zam geldi?
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin ...
Altın sert düştü!
Piyasalar yatırımcıların yeniden riskli yatırımlara yönelmesi altın fiyatlarının ...
 
Etteki indirim pastırma ve sucuğa yansımadı!
Kayseri Ticareti Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü, AA muhabirine yaptığı ...
Cumhurbaşkanı'ndan turizm çağrısı!
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkan Yardımcısı, Belek Turizm ...
Japonya ekonomisi küçülüyor!
Japonya’da ekonomi, 2015’in son çeyreğinde binde 4 oranında küçülme gösterdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
MERSİN
Tayyip Erdoğan
Çankaya Köşkü
voleybol
Mehmet Şimşek
bodrum
Kayseri Erciyesspor
Slaven Bilic