ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, IŞİD liderlerinden Ebu Bekir El Türkmeni ve Fransız bomba uzmanı David Druegon’un öldürüldüğü yönündeki haberleri doğruladı.
Pentagon Sözcüsü Peter Cook, El Kaide’den ayrıldıktan sonra IŞİD’e katılan Ebu Bekir El Türkmeni’nin, Irak’ın Tel Afer kenti yakınlarında, 10 Eylül’de gerçekleştirilen hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.
IŞİD’in üst düzey liderlerinden Ebu Bekir Türkmeni, Bağdadi’nin yakın danışmanlarından biri olarak biliniyordu
Peter Cook, David Drugeon’ın 5 Temmuz’da Halep yakınlarında düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü bildirdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...