Erakçi, Amerikan X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Başkanı Donald Trump’ın eski seçim kampanyası müdürü ve dijital strateji uzmanı Brad Parscale’ın, İsrail hükümeti adına ABD'deki muhafazakar gençleri ve MAGA tabanını hedef alan gizli bir dijital nüfuz operasyonu yürütmekle suçlandığı Time dergisi haberini alıntıladı.
Time dergisinin haberine atıfla Amerikalıların yabancı müdahale konusunda uyarıldığını vurgulayan Erakçi, "Peki ya İsrail'in, ABD yönetimini kazanılamayacak bir keyfi savaşa sürüklemek için yürüttüğü o kapsamlı manipülasyon kampanyasına ne demeli?" diye sorguladı.
Erakçi, "Daha da kötüsü, İsrail, ABD'deki muhalif sesleri susturmak için yine ABD'li vergi mükelleflerinin dolarlarını kullanıyor." ifadelerini kullanarak, yakında her şeyin çorap söküğü gibi ortaya çıkacağını yazdı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...