Süper Lig'de üç haftada 4 puan toplayarak büyük hayal kırıklığı yaşatan G.Saray, yarın Türk Telekom Arena'da oynayacağı zorlu Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon evinde oynayacağı 17 maçtan 17 galibiyet çıkarmayı planlayan Sarı-Kırmızılı ekipte, Teknik Direktör Fatih Terim, Eskişehirspor maçı öncesi Çek golcü Milan Baros'la özel olarak ilgileniyor.
İstanbul Bş. Belediye ve Samsunspor müsabakalarında beklenen performansı ortaya koyamadığı için K.Karabükspor karşısında yedek soyunan Çek golcü, yarınki maçla birlikte yeniden formasına kavuşuyor. Kaleci Muslera'nın kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle yabancı kontenjan sorunu ortadan kalkan Cim Bom'da Terim, hücum hattını Elmander ile Baros ikilisinden oluşturacak. K.Karabükspor maçında sonradan oyuna girmesine rağmen yaptırdığı penaltıyla takımının bir puan kazanmasında büyük rol oynayan Baros'un antrenmanlardaki hırslı ve çalışkan görüntüsü teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Fatih Terim'in dün yapılan antrenmanın ardından Milan Baros'la özel bir görüşme yapak oyuncusunu Eskişehirspor maçına en iyi şekilde motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Deneyimli hocanın Baros'tan beklentilerini anlattığı toplantıda, "Senin ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu biliyorum. Bu sezon takımda kalmanı çok istedim. Oyun planımda yerin her zaman hazır. Attığın gollerle taraftarların seni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. İyi oynadığın ve gol attığın sürece bu formayı senden kimse alamaz. Bir an önce kendini toparla ve eski Baros olarak sahadaki yerini al." diyerek moral verdiği öğrenildi. Karabükspor maçında forma giyen Sercan Yıldırım ise yeniden kulübeye çekilecek.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...