E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sarıgül'den Baykal'a Gönderme 

Mustafa Sarıgül, Şişli adaylığı için karşısına 'çakma Sarıgül' çıkaran Baykal'a göndermede bulundu..

27.01.2009 - 14:37
Sarıgül den Baykal a Gönderme

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "28 Mart'ta Şişli'de sandıktan çıkan sonuçlar ve esen yeller bazılarına selam söyleyecektir" dedi. Sarıgül, DSP'nin yerel seçimlerde atacağı tohumların ise genel seçimlerde yeşereceğini söyledi.
Nişantaşı'nda Aydın Üniversitesi moda tasarımı öğrencilerinin, Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki ağaçları giydirmesi üzerine düzenlenen törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, Baykal'a mesaj gönderdi.

Basında yer alan "Sarıgül'e karşı Sarıgül" haberleri ve CHP'nin Şişli'de Muharrem Sarıgül'ü aday göstereceği yönündeki iddiaları değerlenediren Sarıgül, aday kesin olarak açıklanmadığı için yorum yapmayacağını belirtti. Yerel seçimlerde bütün adaylara başarılar dileyen Sarıgül, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini arzu ettiklerini ve yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Sarıgül, "Şişli'de 810 sandığımız var. Her sandık başında 4 kişi görevli. 3 bin 500 kişi özel olarak eğitim alarak sandık başına geçecek. 20 bin gönüllü arkadaşımızla seçimlere hazırlanıyoruz. Bir arkadaşımızın üstlendiği görev 6 seçmenimizi sandığa taşıyabilmek. 255 bin civarında bir seçmenden bahsediyorum. Muhtemelen 200 bin seçmenimiz sandığa taşınır. Türkiye'nin çok sayıda vilayetinden daha fazla nüfusa sahip bir yer burası. Ben de inanıyorum ki yurttaşlarımızın takdir duygusu ile 28 Mart'ta sandıktan çıkan sonuçlar bazılarına selam söyleyecektir. Ve 28 Mart akşamı Şişli'den bazı yeller esecektir ve bu esen yeller de bazılarına selam söyleyecektir" dedi.

Sarıgül, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesine ilişkin sorulara ise "Kemal Kılıçdaroğlu hayırlı ve uğurlu olsun. Kendisine başarılar dilerim. Biz farklı partilerdeyiz. Biz, DSP'nin bu seçimlerde tarlaya tohumları ekeceğini, 2011 yılında da o tohumların yeşereceğine yürekten inanıyorum. Şişli, Türkiye'nin incisi, DSP'nin birincisi olacak. İstanbul'un bir çok ilçesinde ak güvercinler uçacak. Tüm siyasi partilere başarılar diliyorum. Benim siyasi terbiyem, siyasi ahlakım diğer adayların kişiliklerine bir şey söylemeyi gerektirmez" diye konuştu.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdüllatif Şener Turktime'a Konuştu: Herkesin Etnik Kökeni Tartışılmalı!
Ak Parti’nin kurucularından olan ancak yollarını ayırarak yeni bir oluşum ...
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
 
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
 
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
DTP'nin D.Bakır Adayı Belli Oldu
Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan ...
MİT'ten Erdoğan'a Seçim Raporu
Milli İstihbarat Teşkilatı Başbakan Erdoğan'a bi rapor göndererek, seçimler ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
döviz
Beyaz Saray
konya
ölüm haberi
Southampton
Kocan Kadar Konuş
burçin terzioğlu
uefa