İki yıl üst üste Survivor Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran Banu Noyan organizasyonuyla önceki gün Maltepe Park AVM düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.
2014’teki şampiyonluğunun ardından bu sene Survivor AllStar Şampiyonu olmayı da başaran Turabi Çamkıran’ı görmek için hayranları sabah saatlerinde AVM önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Hayranları Turabi'ye hazırladıkları pankartı verdiler.
Turabi kendisine yaptırılan pastayı üfledi.
Hayranları Turabi’den imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Sorulara cevap veren Turabi, “Survivor hem akıl hem de güç işiydi. İnsanlar duygusal görünmeye çalıştı ama orada olma amacımız kazanmaktı” dedi.
Halkın kendisini doğal olduğu için desteklediğini söyleyen Turabi, şöyle devam etti: “Halk samimi olanı görüyor. Ben samimiydim. Yarışmak için geldim ve kazandım. Arkadan iş çevirmedim. Kimseye kendimi sevdirmeye çalışmadım. İnandım ve çok çalıştım”
hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...