Inter, Rubin Kazan’ın orta saha oyuncusu Yann M’Vila’yı kadrosuna kattı.
Liverpool ve Arsenal gibi Premier Lig takımlarının da peşinde olduğu 23 yaşındaki futbolcu, 18 ay önce Rennes’den senelik 2.1 milyon euroluk sözleşme karşılığı Rubin Kazan’a transfer olmuştu.
1,5 yılın ardından Rusya’dan ayrılmak istediğini açıklayan başarılı orta saha, Inter ile anlaştı. Rubin Kazan ile bonservis pazarlığı ise sürüyor.
M’Vila’nın ilk sezon için kiralanacağı, sezon sonunda da sözleşmesindeki 8 milyon euroluk satın alma maddesinin ödenerek transferin biteceği öğrenildi.
Şampiy10
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |