Galatasaray’a karşı oynamanın Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya benzediğini söyleyen Nouma, Beşiktaş’ın iyi oynadığını ayrıca Galatasaray’a saygı duyduğunu ve futbolseverlerin iyi bir derbi izleyeceğini söyledi.
Beşiktaş’ta bu sezon attığı 12 golle kariyer rekoru kıran Almeida’nın derbide gol atması gerektiğini söyleyen Nouma; “Almeida derbide gol atmalı ama umarım benden daha fazla gol atamaz çünkü 18 golle Beşiktaş kulübünde rekor bende” diyerek Portekizli yıldıza esprili bir mesaj yolladı.
Fernandes hakkında da konuşan eski Beşiktaşlı, "Fernandes’in kalitesini ve futbolunu herkes bilir, Türkiye’deki en büyük futbolculardan bir tanesi. Futbol bazen zordur. Çünkü futbolun dışında çok sorun olur. Şu anda onun da bazı sorunları var. Bu yüzden futbolu herkesin beklediği bir düzeyde değil” ifadelerini kullandı.
şampiy10
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...