Yerel yetkililer, sorunlu Kurram bölgesinde, Peşaver kentine doğru giden araçlara düzenlenen saldırıda yaralananlar da olduğunu kaydetti, ancak sayı belirtmedi.
Son üç yıldır saldırıların, soygunların ve fidye için adam kaçırma olaylarının görüldüğü Kurram'da bu yıl güvenlik güçleri tarafından büyük çaplı operasyon düzenlenmişti. Militanların bozguna uğratıldığı açıklanırken, bölgeden şiddet haberlerinin gelmeye devam ettiğine dikkati çekiliyor.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...