Muğla'nın Kavaklıdere, Milas ve Ortaca ilçelerinde çıkan orman yangınlarının kontrol altına alınması için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde havadan ve karadan söndürme çalışması yürütülüyor.
KAVAKLIDERE KISMEN KONTROL ALTINDA: MİLAS VE ORTACADA ALEVLER YAYILIYOR
Muğla'nın Kavaklıdere ilçesi Kurucova Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Bu yangının ardından, saat 17.00 sıralarında Milas ve Ortaca ilçelerinde de eş zamanlı olarak yangınlar başladı. Milas ilçesi Gürçamlar Mahallesi Kazıklı-Bozbük mevkisinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormanlık alan içerisinde ilerlerken, aynı saatlerde Ortaca ilçesinin Gölbaşı mevkisindeki ormanlık alanda da alevler yükseldi.
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEFERBER OLDU: EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ
Yangın ihbarlarının alınması üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve itfaiye ekipleri hızlıca belirlenen bölgelere sevk edildi. Üç farklı noktadaki yangınları tamamen kontrol altına almak amacıyla ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü koordineli müdahale çalışmaları devam ediyor. (ANKA)
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...