Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği’nin (KA-DER) Başbakan Erdoğan ile CHP lideri Deniz Baykal ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi omuz omuza gösteren bilbordları MHP’de rahatsızlık yarattı. Parti, bilbordların kaldırılması için yargıya başvuruyor.
3 LİDER AYNI KAREDE
Kadınların siyasetteki etkinliğinin artırılması için başlatılan kampanya çerçevesinde hazırlatılan bilboardlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sol tarafında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, sağ tarafında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte omuz omuza fotoğrafları yer alıyor.
Bilbordun alt tarafında ise “Üçümüz de aynı fikirdeyiz. Hedefimiz yerel seçimlerde yüzde 50 kadın aday” yazısı bulunuyor.
SEÇİM REKABETİ İLE BAĞDAŞMIYOR
MHP lideri Bahçeli’ye ait fotoğrafın izinsiz kullanıldığını belirten partililer, bilbordların hem kişilik haklarıyla hem de seçim rekabetiyle bağdaşmayan bir görüntü sergilediğine dikkat çekiyor.
MHP bu gerekçeyle bilbordların toplatılması için yargıya başvuracak.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...