Scotland Yard polis servisinden yapılan açıklamada, kişilerin, "terör eylemine teşvik" ve "terör eylemi hazırlığı yapmak" şüphesiyle Terör Yasası (Terrorism Act 2000) kapsamında tutuklandıkları belirtildi.
Baskınlar Londra'nın Whitechapel, Bayswater ve Peckham bölgelerindeki 6 farklı adrese TSİ 21.10'da yapıldı.
Londra polisinden yapılan açıklamada da baskınların "önceden planlanmış, istihbarat servisi rehberliğinde yapılan bir operasyon" olduğu ifade edildi.
Şüpheliler, güney Londra'daki bir polis karakoluna götürüldü.
cnntürk
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...