Yakında dünyaevine girecek olan Kim Kardashian ve basketbolcu nişanlısı Kris Humphries tropikal bir adada ön balayı yaptılar.
Düğünü bekleyemeyecek kadar sabırsız olan çift, tatil yapan Kardashian’ın ailesiyle oldukça neşeli anlar yaşadılar.
NBA oyuncusu olan Kris’in ilk defa Kardashian ailesiyle beraber tatile çıktığı bildirilirken çift kameralara aldırmadan aşklarını yaşamaya devam ettiler.
Pasifik Okyanusundaki Bora Bora’da ailesi ile birlikte tatil yapan Kim, New Jersey Nets’in yıldızıyla oldukça mutlu gözüküyordu.
Kim’e 20.5 karatlık 2 milyon dolarlık elmas yüzük ile evlenme teklif eden Kris’in, aileye katılmaya hak kazandığı söyleniyor.
30 yaşındaki Kim Kardashian benim için ailem çok önemli, bu tatil ben ve Kris için bir test olacak şeklinde konuştu
haber365
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |