CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu yaz yapılacak genel seçimler öncesinde Nisan ayında Brüksel'i ziyaret edeceği öğrenildi.
CHP Belçika Birliği Başkanı Zuhal Kayhan, "Seçimden önce Avrupa’daki yabancı siyasetçileri ve buradaki Türk siyasetçileri bir araya toplayıp tamamen partimizin sesini Avrupa’da duyurmak için böyle bir organizasyon yaptık." dedi.
Zuhal Kayhan, uzak bölgelerde yaşayan üyelerinin oy kullanmasını sağlamak amacıyla konsoloslukların bulunduğu şehirlere ulaşım imkanının sağlanması konusunda partiden destek beklediklerini de aktardı. Kayhan, üyelerini bilinçlendirmek için Belçika'nın 9 bölgesinde çalışma yapacaklarını dile getirdi.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...