Doğulu'nun Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserini izleyen Ulusoy'un konserden sonraki after party'ye katılması ve ikilinin sarmaş dolaş dans etmeleri dedikoduların fitilini ateşledi.
Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Özge Ulusoy "Özel hayatımı konuşmak istemiyorum. Kenan ile hayırlısı neyse o olsun istiyorum" diye konuştu.
2 ay önce uzatmalı sevgilisi İlker İnanoğlu'ndan ayrılan Özge Ulusoy'un yeni filizlenen ilişkisinde çok mutlu olduğu ve ikilinin ortaya çıkmak için Kenan Doğulu'nun 27 Haziran'da Amerika'dan dönüşünü beklediği konuşuluyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...