E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

KAPSAMA ALANLARI YETERSİZ!  

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, kapsama alanlarının yetersiz olduğunu söyledi.

22.09.2007 - 23:36
KAPSAMA ALANLARI YETERSİZ!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, GSM operatörlerinin yüzde 92-95 olarak açıkladıkları kapsam alanı verilerinin yeterli ölçü olmadığını söyledi.

Seçim döneminde kapsama alanlarının yetersizliğine yakından şahit olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bunun mutlaka giderilmesi lazım. Biz diyoruz 'alo' diyince memleketin her köşesinden ses gelsin. Bu bizim birnici önceliğimiz" dedi.
Telekom Sosyal Tesisleri'nde ekonomi muhabirleriyle iftar yemeğinde biraraya gelen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, yemeğin ardından gazetecilerin çeşitli sorularını cevapladı.

Yıldırım, iptal edilen üçüncü nesil lisans ihalesine ilişkin bir soru üzerine, Telekomünikasyon Kurumu'nun, konu ile ilgili gerekçeli kararı açıkladığını belirterek, "3. Nesil ihalesinde yarışın aynı anda başlaması lazımdı. Bunu istiyorduk. Aralarındaki anlaşmazlıkların sulhla sonuçlanmasını da istiyoruz. Ayrıca, bu iptal bir fırsatı da beraberinde getirmiştir. Şimdi şartname tekrar gözden geçirilecek" dedi.

"HIZLI TRENİN 'H'SİNİ BİLMEYENLER TARTIŞIYOR"

Ayrıca, hızlı trenin kaza riski olduğuna dair açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Yıldırım, bu açıklamaları yapanları, hızlı trenin 'h'sini bilmeyen olarak tanımlayarak, bu tür tartışmaların bilim adamları arasında yapılması gerektiğini söyledi.

Bu açıklamaların, bilgi ve belgeye dayanması gerektiğini ifade eden Yıldırım, "O zaman ben de çıkıp bilgi belgeye dayanmadan bağırayım. Milletin kafasını karıştırmamak lazım. Hareket halinde olan her şeyin kaza riski elbette ki vardır. Uçakta ve karayolunda olduğu gibi. Almanya ve Japonya'da hızlı tren kazasında yüzlerce kişi öldü. Bunun nedenlerine de iyi bakmak lazım. Biz boşuna mı 6 aydır test yapıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
beyazıt 23 Ağustos 2007 Perşembe 

En azından sınır dışı etmemiş.Salondan çıkarmış

Yorumu oyla      18      10  
Vatansever 23 Ağustos 2007 Perşembe 

Korkunç bir olay. Bu ülkede bence, 1- insanlara sürücü ehliyeti verirken, 2- Eğitim ve öğretim görevlisi yaparken, 3- Doktor ve sağlık görevlisi yaparken, şiddetli ahlaki teste tabi tutmaları ve tüm soylarının askere alınanlar gibi bu düzeyde araştırmaları gerekir. Adamın isminin başındaki ünvana bir bakıyorum, birde yaptığına. Olacak şey değil.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
 
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
TÜRKİYE, YENİ UYDUSUNU YAPIYOR
TÜBİTAK, MSB için TAI ile ''GÖKTÜRK-2'' isimli uydunun yapımına başladı.
RUSYA: KUZEY KUTBU TOPRAĞIMIZ
Rusya, Kuzey Kutbu 1,2 milyon metrekarelik toprağın Rusya'nın olduğunu iddia etti.
 
KATO DAĞI'NDA PKK'YA BÜYÜK DARBE
Şırnak, Hakkari ve Siirt kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik sürdürüğü ...
"İSRAİL UÇAKLARINA HÜKÜMETTEN HABERSİZ İZİN VERİLDİ!"
Washington Post, İsrail’in 6 Eylül’de Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği ...
ANAYASA TASLAĞI ÇARŞAFA DOLANDI
Anayasa taslağı üniversitede kıyafeti “Devrim Yasaları’na aykırı olmamak” ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
şampiyonlar Ligi
CEV Şampiyonlar Ligi
1. Lig
Demba ba
Chloe Loughnan
ygs puan hesaplama
Mesut Bakkal
uzaktan çalışma
Avustralya