Satışa çıkan Atiye Residence’ın metrekare fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Atiye Residence projesinde, toplam 108 konut yer alıyor. Proje, adını Kâğıthane’de bulunan ve bugün için Kâğıthane Kaymakamlığı olarak kullanılan Atiye Sultan Sarayı’ndan alıyor.
Ulaşım hattına yakın
Konutların tamamı brüt 102 metrekare 2+1 dairelerden oluşuyor. Aralık 2017’de konut teslimleri yapılması planlanan Atiye Residence projesi, pek çok ulaşım hattına yakın olarak konumlanıyor. Has-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Has Metal’in 1974 yılında kurulduğunu belirterek, “Ankara Yenimahalle’de 60 bin metrekare inşaat alanına sahip, 17 katlı ofis ve 10 katlı bir otelin yanı sıra bir de alışveriş merkezi bulunan HM Commerce Center projesini inşa ettikten sonra Eskişehir Yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi’nin karşısında 140 bin metrekare alan üzerine 746 konut ve 35 bin metrekarelik alışveriş merkeziyle bugün için yüzde 90’ı satılmış olan West Gate projesini ülkemize kazandırdık” dedi.
Bekar, İstanbul’un dört bir yanını araştırdıklarını dile getirerek, “Avrupa Yakası’nın önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofis otel projeleri çerçevesinde Kağıthane’de yatırım yapma kararı aldık. Atiye Residence’ın yanı sıra uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz” dedi.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...