Velev ki dedi! 
Kızılay'ın Serik vakası

Türkiye Kızılay Derneği ilginç bir arsa satışına imza attı. Dikkat çekici alış-verişin seyir defteri şöyle; Kızılay, kendisine ait Antalya Serik'te bulunan denize sıfır 42 dönüm arsayı bir holdinge 15,5 trilyona sattı. Antalya Serik'teki denize sıfır son arsayı kağıt üzerinde 15,5 trilyona satın alan holdingin, Kızılay'a parasını dahi ödemeden Rus'ların ortak olduğu bir firmaya 25 trilyona sattığı öne sürülüyor. İddiaya göre Antalya Serik'teki arsayı satın alan holdingle, Kızılay'ın bazı yöneticileri yakın tanıdık... Son dönem yaptığı hizmetlerle Kızılay'a prestij kazandırmada mesafe alan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin bu iddialarla ilgili ne yapacağını beraberce göreceğiz. Az değil! Söz konusu rakam 9,5 trilyon!
Gökçek ve Altınok

Geçen hafta AK Parti’nin üst düzey yöneticilerinden birisi ile sohbet ettik. Söz dönüp dolaşıp, Melih Gökçek'e gelince, AK Parti'li yöneticiye uzun zamandır merak ettiğim soruyu yönelttim; 'Melih Gökçek ve Turgut Altınok arasındaki kavganın perde arkası nedir?' Bu sorumu biraz iç geçirdikten sonra yanıtlayan AK Parti yöneticisi oldukça ilginç bilgiler verdi; 'Melih Gökçek'e, 'Turgut Altınok senin hüküm giymen için kulis yapıyor' şeklinde bilgiler gelmiş. Bu bilgileri önceleri önemsemeyen Gökçek, aynı bilgiyi çok önemli iki kişiden daha alınca Turgut Altınok'la ipleri kopardı. Turgut Bey başarılı bir belediye başkanımız ama Melih Beye rakip olması mümkün değil. Turgut Altınok'u Ankara adaylığı için destekleyen küçük bir grup bu desteği Turgut Beyi sevdikleri için değil, Melih Gökçek'e nispet olsun veriyorlar.'
Minnettarız

Geçen hafta Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın 'Böyle giderse iki yıl sürmez Kürt Devleti ortaya çıkar.' sözleri son dönemin en kritik açıklamasıdır. Prof. Dr. Arıboğan'ın tarihe not ettiği bu sözlerin bana göre anlamı şudur; 'Ergenekon, AK Parti'nin kapatılması derken terör örgütüne olan dikkat eksikliği Türkiye'yi bir uçuruma götürebilir, 1. yakın tehlike PKK'dır' Arıboğan'ın sözlerinin altına imzamı atıyorum. İmza yetmez, ruhumun her zerresiyle Deniz Hanım'a katılıyorum. Bu kadar cesur bir öngörüyü açıklayarak bizi gündem sarhoşluğundan uyandırdığı için kendisine minnettarım.
GÜNEŞ/TALAT ATİLLA
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...