E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

iphone 7 Ne Zaman Satışa Çıkacak 

iPhone tutkunları merakla iPhone 7'nin çıkmasını bekliyor. Üretici firmanın çıkarmış olduğu en kaliteli telefon olacak ve piyasada özellikleri fiyatı ile de kendini belli edecek. Şirketin yakın takipçisi olan Yasser Farahi yeni iPhone modelinin neye benzeyeceği sorulduğunda, başarılı tasarımcıdan mu

19.03.2016 - 07:38
iphone 7 Ne Zaman Satışa Çıkacak

Apple iPhone 7 çıkış tarihinin 2016 Eylül ayı ortalarında olması bekleniyor. Akıllı telefonlarda olan batarya sorunu iPhone 7 ile çözülecek gibi. Wireless charging özelliğne yani kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.4.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. İphone 7'nin aynı zamanda 5 GB Ram kapasitesine sahip olduğu söyleniyor. 16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor. iPhone 7'i için şu an fiyat tahmini yapmak zor, çünkü bu özelliklerin yanında başka ne gibi özelliklerin kullanılacağı belli değil. Kullanılan özellikler fiyatları arttırır.
iPhone 7'nin ilk görüntüsü yayınlandı
Eylül ayında tanıtılması planlanan iPhone 7'ye ait kasanın ilk görüntüsü ortaya çıktı. Dedikoduların doğru çıkması halinde bu sene toplam üç iPhone'la tanışabiliriz: Bu ay tanıtılması beklenen 4 inç'lik iPhone ve Eylül'de gelmesi beklenen iPhone 7 / 7 Plus ikilisi.
Sızıntılarda sıkça gördüğümüz yeni nesil iPhone'lardan bu kez yeni bir arka kapak görüntüsü sızdı. iPhone 7'ye ait olduğu sanılan kapağın üzerindeki kamera yuvasının iPhone 6S'e kıyasla daha büyük olması dikkat çekiyor. Bununla birlikte çift kamera iddiasını destekleyecek bir ipucu, bu sızıntıda bulunmuyor. Optik görsel sabitleme gibi kamera yeteneklerini Plus modeline özel sunman Apple'ın çift kamerayı iPhone 7 Plus'a saklamış olması da muhtemel.
iPhone 7'nin kulaklık girişinden yoksun geleceği, daha yüksek ekran çözünürlüğü sunacağı, gövdesinin biraz daha ince olacağı, söylenenler arasında. Apple, telefonun arkasındaki anten çizgilerini gerçekten saklamayı başardıysa, karşımıza daha da şık bir iPhone çıkabilir.
4 inç'lik yeni model
Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.
İPHONE 7 TANITIM VİDEOSU


İPHONE 7 İÇİN BEKLENEN TEKNİK ÖZELLİKLER

Safir Kristal Cam Ekran
2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Kablosuz şarj özellikli ilk iPhone 7
Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içerikte, bir Redditkullanıcısının uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı iPhone 7 konsept çalışmalarından bahsetmiştik. Dilerseniz bu konseptlere aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.
Şimdiyse iPhone 7 için hazırlanan bir tanıtım videosuyla karşınızdayız. Elbette bu videodaki iPhone 7 modellemesi de, yazan özelliklerde tamamen hayali. Fakat şunu da belirtmek gerek, videodaki iPhone 7modellemesi fazlasıyla iPhone 6 ve iPhone 6s’i andırıyor. Muhtemelen Apple karşımıza bu kadar benzer bir kasa tasarımıyla çıkmayacaktır. Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Geliştirilmiş Pil Ömrü
Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.
Mükemmel Ekran Çözünürlüğü
Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.
Force Dokunmatik Ekran

iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.
İphone 7 su geçirmez mi olacak
iPhone 7’nin tanıtılmasına daha uzun bir süre var; ancak telefona ilişkin sıcak gelimeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce iPhone 6  için de benzer durum yaşanmış ve telefonun aylar öncesinden tasarımı ve teknik özellikleri sızdırılmıştı.
Apple’ın bir sonraki telefonu iPhone 7’ye dair yeni bilgiler Çin’den geldi. Öncelikle iPhone 7 için bileşenlerin %30-35’ini Catcher Technology firması karşılayacak. Firmanın gelecekteki satışlarını analiz eden bir analiste göre iPhone 7’de suya dayanıklı bir kasa kullanılacak. Apple’ın daha önce suya dayanıklılık noktasında elde ettiği patentler iPhone 7’nin suya dayanıklı bir kasaya sahip olabileceği ihtimalini güçlü kılıyor.
 
DigiTimes tarafından da doğrulanan gelişmeler arasında Apple’ın iPhone 7’de anten çizgilerini kaldıracağı iddiaları da yer alıyor. Apple’ın bu noktada anten çizgilerini gizlemek için yeni bileşik malzemeler temin edeceği konuşuluyor.
 
En iyi kameraya sahip akıllı telefonlar!
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı haberlerde ise Apple’ın iPhone 7’de kulaklık girişini kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi. Yine şirketin gerçekleştirdiği bir patent başvurusuna göre iPhone 5’le birlikte kullanıma sunulan  Lightning portu artık sadece şarj ve veri aktarımı için değil, aynı zamanda kulaklık için de bir bağlantı yuvası haline gelecek.

haberyön.com

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halo Wars, Xbox One'a Uyarlandı
Yeni Gelişme Halo Wars, Xbox One'a Uyarlandı hakkındaki son gelişmeler ...
iPhone SE hangi özelliklerle gelecek?
Apple'ın yeni iPhone modeli 4 inç büyüklüğünde ekrana, TouchID parmak ...
Plüton'un altında okyanus mu var?
Gök bilimciler, gizemli gezegen olarak da bilinen Plüton'un donmuş yüzeyinin ...
 
Messi Huawei'ye transfer oldu!
Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Huawei’nin yeni nesil akıllı ...
WhatsApp değişti mi?
WhatsApp bu kez de çok yakında yapılacak sesli görüşmeleri tamamen şifreleme özelliği ile geliyor.
Galaxy S7 ve S7 Edge telefonlara güncelleme geldi!
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un Mobile World Congress 2016 ...
 
Sony'nin ürettiği PlayStation VR gözlükler ilk günden patladı!
Sony'nin sanal gerçeklik pazarına sunduğu Playstation VR gözlükleri ilk günden büyük ilgi gördü.
Google, Gmail ve YouTube neden çöktü?
En çok kullanılan servislerden Google arama motoru, Youtube ve Gmail uygulamalarına ...
Yeni iPhone görüntülendi mi?
Apple'ın 21 Mart'ta tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone SE'ye ait olduğu ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
Türkmenistan
Recep Tayyip Erdoğan
ygs sonuçları
Volero
Ankara
Bütçe
İstihdam
film