E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

HTŞ terör örgütü üyesi İzmir'de yakalandı! 

İzmir'in Konak ilçesinde, 'HTŞ/FEC/ENC' silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan aranan Abdullah Güleli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

25.02.2020 - 00:31
HTŞ terör örgütü üyesi İzmir de yakalandı!

DHA'da yer alan habere göre; Güleli'nin yakalandığı kardeşinin evinde ve bitişikteki depoda yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, HTŞ/FEC/ENC silahlı terör örgütünün İzmir'deki eylem ve faaliyetlerini tespit etmek ve deşifre etmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, örgüt mensubu olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Abdullah Güleli'nin Konak ilçesinde olduğu tespit edildi.

Soruşturmayı yürüten ekipler, hakkında terör suçundan 3 dosta bulunan Güleli'nin, kardeşi M.G.'ye ait olan İsmet Paşa Mahallesi 3546/1 sokaktaki adreste kaldığını, aynı zamanda bu adresi depo olarak kullandığını belirledi. teknik ve fiziki takipte Güleli'nin, kardeşi S.G.'ye ait 35 AIN 938 plakalı otomobili ve diğer kardeşi R.G.'nin kimlik kartını kullandığı da saptandı. 

Takibi sürdüren ekipler, Güleli'nin izlenmeye karşı duyarlı olduğu, yakalanmamak için sahte kimlik kullandığı, oturduğu evde, müştemilatlarında ve otomobilinde mensubu olduğu terör örgütüne ait suç unsuru veya silah/mühimmat bulunduruyor olabileceği ihtimali üzerine operasyon başlattı. İsmetpaşa Mahallesi'ndeki adrese yapılan baskında Abdullah Güleli üzerinde kardeşine ait kimlik ile gözaltına alındı.

Yapılan aramada değişik noktalarda gömülü halde, 9 mm çapında üzerinde seri numarası bulunmayan Sıg Sauer P 226 marka 13 tabanca, 7,65 mm çapında üzerinde seri numarası bulunmayan Sıg Sauer P 226 marka 11 tabanca, 9 mm çapında 12 tabanca şarjörü (2'si uzun şarjör), 7,65 mm çapında 39 tabanca şarjörü, ibaresiz çifte doldurma av tüfeği, bol miktarda değişik çap/marka tabanca fişeği, 100 lt hacminde doldur-boşalt olarak kullanılan mavi renkli plastik bidon, Mengene Aleti, silah bakım temizlik malzemeleri, 10-15 lt hacminde 2 plastik bidon, (15 lt içinde tabancalar elde edilmiştir) Üzerinde Kelime-i Tevhid ibarelerinin yer aldığı yeşil renkli sözde cihad bayrağı, akıllı cep telefonu ve sim kartı, 5 sprey boya kutusu, R.G. adına düzenlenmiş yeni kimlik kartı ele geçirildi.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP lideri Uysal'dan Bakan Soylu hakkında çok konuşulacak sözler
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Turktime'ın sorularını yanıtladı.
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
 
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
 
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
trabzonspor
IŞİD
Çankaya Köşkü
İstihdam
Duygun Yarsuvat
İtalya
ismail kartal
Edward Snowden
Risk