Askeri eğitim sorumlularından Ebu Cafer, ileride İsrail’le çıkabilecek savaşa hazırlık amacıyla eğitim verilen sivillerden "halk ordusu" kurmaya başladıklarını açıkladı.
Ebu Cafer, şu ana kadar çok sayıda Filistinli genci Gazze’deki belirli bölgelerde eğitmeye başladıklarını, hepsinin 16 yaşın üzerinde olduğunu belirterek, katılımcıların ilk etapta hafif silahlar, daha sonra da ağır silahlar konusunda yoğun eğitim programlarına tabi tutulacağını ifade etti.
Kassam Tugayları, Gazze’deki camilere astığı ilanlarla Filistinli gençlere, "ileride İsrail’le çıkabilecek savaşta direnişe destek sağlamak amacıyla oluşturdukları orduya" katılma çağrısı yapıyor.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...