E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray'ın vazgeçilmezi yine Muslera 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu dördüncü tamamlayan sarı-kırmızılı takımın en istikrarlı ismi, önceki iki sezonda olduğu gibi kaleci Muslera oldu.

5.06.2017 - 16:25
Galatasaray ın vazgeçilmezi yine Muslera

Süper Lig'de toplam 22 futbolcunun forma giydiği sarı-kırmızılı ekipte Uruguaylı kaleci, önceki iki sezonda olduğu gibi sahada en fazla kalan isim olarak öne çıktı.

Galatasaray'da 6. sezonunu tamamlayan Muslera, 2014-2015 ve 2015-2016'nın ardından üçüncü kez teknik direktörlerin vazgeçemediği isimlerin başında geldi.

Fernando Muslera, Süper Lig'de takımının bu sezon oynadığı 34 maçın tamamında sahada kalarak, 3 bin 60 dakika görev yaptı.

Uruguaylı kaleci, bu sezon çıktığı maçlarda rakip takımların 39 golüne engel olamayarak, sarı-kırmızılı takımda en kötü ikinci sezonunu geçirdi. Muslera, geçen sezon ise kalesinde 46 gol görmüştü.

Galatasaray'da bu sezon kaleci Muslera'dan sonra en fazla süreyi takım kaptanı Selçuk İnan aldı.

Tecrübeli futbolcu, bu sezon görev aldığı 32 karşılaşmanın tamamına ilk 11'de başlayarak 2 bin 650 dakika sahada kaldı.

Selçuk İnan, bu sezon 4'ü penaltıdan olmak üzere ligde takımı adına 6 gol kaydetti.

Armindo Bruma, Süper Lig'de bu sezon en fazla forma giyen üçüncü Galatasaraylı futbolcu oldu.

Bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve Almanya'nın Leipzig ekibine transfer olması beklenen Portekizli futbolcu, ligde 30 müsabakada 2 bin 555 dakika görev yaptı.

Galatasaray'daki en istikrarlı sezonunu geçiren Bruma, attığı 11 golle aynı zamanda sarı-kırmızılı takımın ligdeki en skorer ismi olarak da öne çıktı.

Tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, bu sezon da sarı-kırmızılı takımda en çok oynayan oyuncular arasında yer almayı başardı.

Galatasaray'da 15. sezonunu tamamlayan ve sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu, ligde 28 maçta 2 bin 298 dakika süre aldı.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon en fazla oynayan 4. futbolcu olan Sabri Sarıoğlu, sağ bekte görev yapan Martin Linnes ve Luis Cavanda'ya formayı kaptırmadı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği futbolcular arasında en çok oynayan isim Tolga Ciğerci oldu.

Sezon başında Almanya'nın Hertha Berlin ekibinden transfer edilen Tolga Ciğerci, bu sezon 24 müsabakada bin 801 dakika sahada kaldı.

Sarı-kırmızılı takımın bu sezonki transferlerinden Eren Derdiyok da 21 müsabakada bin 672 dakika mücadele etti.

Sezon başında kadroya dahil edilen Serdar Aziz ve Luis Cavanda, sarı-kırmızılı takımda bu sezon hayal kırıklığı oluşturdu.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezonun büyük bölümünde takımdan ayrı kalan Serdar Aziz, sadece 5 lig maçında 356 dakika görev yaptı.

Luis Cavanda ise 3'ü ilk 11'de olmak üzere sahaya çıktığı 7 karşılaşmada 363 dakika oynadı.

Galatasaray'dan devre arasında ayrılan Hamit Altıntop ise 4 müsabakada 53 dakika süre aldı.

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda bulunan kaleciler Cenk Gönen ve Eray İşcan ile yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun son bölümünde takımla çalışan Koray Günter ise hiçbir lig maçında görevlendirilmedi.

AA

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe ilk transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Mehmet Ekici ile prensip anlaşmasına varıldığını, transfer ...
Başbakan'dan tebrik telefonu
Başbakan Binali Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Göztepe Kulübü Başkanı Sepil'i tebrik etti.
Djokovic ve Nadal çeyrek finalde
Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık’ın (Roland Garros) ...
 
Şener'den kötü haber
Milli futbolcu Şener Özbayraklı, geçmiş dönemde uyluk arka grup adalesinden ...
Galatasaray Bruma'nın yerini doldurdu
Bruma'nın Almanya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig'e transferinin ...
Leipzig kulübünden Bruma açıklaması
Leipzig Kulübü Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Bruma transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Taraftarın sekizincilik çağrısı karşılıksız kalmadı
Gençlerbirliği, 2016-2017 sezonunu sekizinci sırada bitirerek, taraftarının ...
Volkan Demirel sözleşme uzatmaya sıcak bakıyor
Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel biten sözleşmesi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
İtalya'da şampiyonlar ligi izdihamı:600 yaralı
Torino'da kurulan dev ekran önünde şampiyonlar ligi finalini izlemek isteyen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
beşiktaş
twitter
İsrail
yunanistan
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
burçin terzioğlu
Şota Arveladze
Fernandao