E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray'da Hamzaoğlu imzayı attı! 

Galatasaray Futbol Takımı'nda sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu dönemi resmen başladı.

1.12.2014 - 15:28
Galatasaray da Hamzaoğlu imzayı attı!

Galatasaray Futbol Takımı'nda sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu dönemi resmen başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın da katıldığı imza töreninde Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Yasaman, Hamzaoğlu ile yaptıkları sözleşmenin iki taraf için hayırlı olmasını dileyerek,  kendisinden çok şey beklediklerini söyledi.

Yeni teknik direktörlerine güvendiklerini dile getiren Yasaman, "Şimdiye kadar olan kariyeri hakikaten çok iyi. Son yılların göze çarpan bir antrenörüydü. Şimdi Galatasaray'da görev yapacak. İnşallah burada dördüncü yıldızı alacağız. Biz ona inanıyoruz, zaten eski bir futbolcumuz. Kupayı da alacağız. Bundan eminim. Kendisi önemli bir hoca. Bu yükü kaldırabilecek kapasitede. Sağolsun Abdurrahim Bey de büyük emek harcadı ve bize Hamza'yı kazandırdı. Hepimize hayırlı olsun. Kendisinden çok şey bekliyoruz" diye konuştu.

Albayrak: "Başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum" 

Abdurrahim Albayrak da Hamzaoğlu ile yaptıkları anlaşmanın sarı-kırmızılı camia için hayırlı olmasını temenni ederek, şunları kaydetti:

"İnşallah her iki taraf için de başarılı bir imza olur. Hamza hocayı uzun süredir beğeniyordum.  İlk açıkladığımda, başta Duygun başkanım olmak üzere kimse olumsuz bir şey söylemedi. Hepimiz Hamza hoca ismi üzerinde birleştik ve bu da beni çok mutlu etti. Hocamız kendisini ispatlamış. Başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Bize 'Benim için önemli olan Galatasaray'dır, para değildir' dedi. Hiçbir şekilde bizimle para konuşmadı. Bu nedenle de göstermiş olduğu bu tavrından dolayı teşekkür ediyorum."

Hamzaoğlu: "Başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Hamza Hamzaoğlu da yuvası olarak nitelendirdiği sarı-kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Gerçekten gözlerimizi burada açtık. Tekrar burada bulunmaktan ve sizlerle olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Bize bu görevi layık gören başta başkanımız Duygun Yarsuvat ve yönetim kuruluna, Abdurrahim ağabeyimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra bize düşen tek şey mahcup olmamak. Allah bizi inşallah bize güvenen insanlara karşı, taraftarımıza ve camiamıza karşı mahcup etmesin. Size 'şampiyon olacağız' ya da 'kupaları alacağız' gibi güzel şeyler söylemek isterim ama bunlar zaman içinde olacak şeyler. Bunları şimdiden çok keskin bir şekilde söylemek doğru değil. Ama başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan herkesin emin olmasını istiyorum. Sahada kazanmak ve futbol adına doğruları ortaya koymak için, sportmenlik çerçevesi içinde mücadele eden bir Galatasaray yaratmaya çalışacağız. Sorumluluklarımızın ve beklentilerin farkındayız, üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Hedeflerimize teker teker ulaşmayı amaçlıyoruz."

Galatasaray'a gelmeden önce milli takımlarda görev yaptığını hatırlatan Hamzaoğlu, "Yıldırım Demirören Başkanımıza ve benim için çok özel bir yeri olan Fatih hocama ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hiçbir şekilde önümde durmadılar. 'Bu senin için çok önemli bir görev ve fırsat, bunu değerlendir' dediler. Özellikle Fatih hocam da 'Ben yapacağına inanıyorum' deyip, bana o güveni de verdi. Kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İmza töreni öncesinde Albayrak, Hamzaoğlu'na sarı-kırmızı bir kalem hediye etti. Bu arada basın mensupları, "aman vermeyin, son verdiğinizde hoca gitti" diye espri yaptı. Bunun üzerine Albayrak, Fatih Terim ile sözleşme imzaladıklarında da kalem verdiğini hatırlattı.

Albayrak, iki hafta önce basın mensuplarıyla bir araya geldikleri toplantıda, sözleşmesini feshettikleri Prandelli'ye kalem hediye etmişti.

aa

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demba Ba, buna çok sinirlendi!
Karabükspor maçı için bu şehre giden Beşiktaş'ın golcüsü Demba Ba, bir ...
Prandelli Galatasaray'a acımayacak!
Sözleşmesi yönetim kurulu kararıyla tek taraflı olarak feshedilen Galatasaray ...
Barcelona son dakika golüyle galip!
La Liga'da deplasmanda Valencia ile karşı karşıya gelen Barcelona son ...
 
5 yıl sonra hedefim, Galatasaray'ın başına geçmek!
Saat 14.00'te düzenlenecek imza töreniyle resmen Aslan'ın hocası olacak ...
Rıdvan Dilmen: İnsanlar bizle dalga geçer!
Kadıköy'de oynanan müthiş maçta, konuşulan olay gollerden çok hakem Tolga ...
Filistin Futbol Federasyonu'ndan flaş çağrı:
Filistin Futbol Federasyonu Başkanı'nın yaptığı çağrının nedeni, İsrail ...
 
Aziz Yıldırım:
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir taraftarın 'Başkanlığı bırakıyorsunuz, ...
Yıldırım'dan taraftara espirili yanıt:
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir taraftarın 'Başkanlığı bırakıyorsunuz, ...
Emre Belözoğlu:
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, Eskişehirspor maçında ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
döviz
Torku Konyaspor
hamza hamzaoğlu
Afganistan
poyraz karayel
haşim kılıç
Ferit Şahenk
İlker İnanoğlu