Galatasaray, Rusya Futbol Ligi'nde 6 yabancı kuralının getirilme çalışmaları üzerine, Hamza Hamzaoğlu'nun eski futbolcusu Oumar Niasse konusunda girişimde bulunacağı iddia edildi.
Rus Izvestia gazetesi, Rusya Premier Lig Başkanı Tolstoy'un konuyu gündemine aldığını ve bu kuralın kabul edilmesi durumunda Lokomotiv'in yüksek maaşlı yabancısı Niasse ve Pejcinovic'e yol vereceğini yazdı.
Senegalli golcü Niasse'nin bir anda kadro dışı kalma ihtimalinin doğması, Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar'dan eski oyuncusu ile yeniden çalışma umudunu artırdı.
Galatasaray Yönetimi'nin, derbi maçın ardından Niasse için girişimde bulunması bekleniyor.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |