Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda, bugün 10'dan fazla tanığın dinlenmesi bekleniyor.
Toplantıda sarı-lacivertli kulüp ve tanık avukatları, 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarına ilişkin savunmaları yapacak ve o sezondaki farklı maçlara ilişkin sorular yöneltilmesi halinde de bu soruları yanıtlayacak.
Duruşmalı toplantının bugün geç saatlerde sona ermesi ve CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili kararını 28 Ağustos'ta açıklaması bekleniyor.
cnntürk
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |