Lig şampiyonluğunu son maçta kaybeden Fenerbahçe'nin, Borsa'da işlem gören hisseleri, seansın açılışından bu yana en çok değer kaybeden hisse sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
63,50 liradan satışı yapılan hisselerin seans başlangıcından bu yana kaybı, yüzde 9,29 seviyelerinde bulunuyor.
İlk 40 dakikada en çok değer yitiren hisseler sıralamasında Fenerbahçe'yi yüzde 8,59'luk Penguen Gıda ile yüzde 7,02'lik kayıpla Söktaş hisseleri takip ediyor.
bugün
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...