Geçen sezon G.Saray'a 2. turda Schalke zaferi yaşatan ve çeyrek finalde de Real Madrid'i elinden kaçıran Sarı-Kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim'den mesaj var.
Euro 2016 kuralarını değerlendiren Terim, yarın oynanacak G.Saray-Chelsea maçı için de önemli bir açıklamada bulundu ve başarı diledi.
İşte Terim'in mesajı:
ASLAN'IN REFLEKSİ HEP VARDIR
G.Saray'ın Avrupa'daki refleksi çok açık. Geçmişte yaptık, geçen sene yaptık. Şimdi niye yapmayalım. Aynı durumda Schalke çıkmıştı, geçmişti takımımız. Daha önce defalarca G.Saray'ın Avrupa kupalarındaki başarı refleksi çok açık.
BEN YAPTIM MANCINI DE YAPAR
İnanıyorum ben G.Saray'a. Chelsea muhakkak ki hiç itirazım yok hocasıyla hem kadrosuyla önemli bir takım. Ama ikili eşleşmelerde geçen sene Real Madrid'i de hatırlamamızda yarar var. Zaten ne demek istediğim çok açık. O yüzden güveniyorum G.Saray'a ve kalbim onlarla. İnşallah o ve Trabzonspor tur atlarlar hepimizi de mutlu ederler.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...