E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fahrettin Altun'dan Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleşen görüşme hakkında açıklamalarda bulundu.

14.11.2019 - 22:21
Fahrettin Altun dan Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması!

 

Erdoğan ile Trump arasındaki görüşmeyi her iki ülke açısından sadece önemli ve tarihi bir görüşme olarak değil, aynı zamanda her şeyden önce başarılı bir görüşme olarak değerlendirmek gerekiyor. Zira sonucu itibariyle Türkiye ile ABD arasındaki birçok kriz başlığının çözümü yönünde önemli görüşmeler yapıldı, kararlar alındı. 

 

Cumhurbaşkanımızın bu ziyaretinin esas gündemini, amaçlarını ve konu başlıklarını politik çıkarı için istismar eden birçok odak söz konusuyken, lider diplomasisi ile ciddi bir merhale kat edildiğini hep birlikte görmüş olduk.

 

Görüşmede; Suriye, YPG ve DEAŞ gibi terör örgütleriyle mücadele, güvenli bölge gibi konu başlıklarında düşündüğümüz ve hassas olduğumuz tezlerimiz tüm detaylarıyla en üst düzeyde ele alındı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan hassasiyetlerimizi ve politikamızı muhataplarına belgeleriyle açıkça ortaya koydu.

 

Ziyaretimizde temel önceliğimiz terörle mücadele konusunun hem DEAŞ hem de PKK bağlamında bir kez daha netleştirilmesiydi. Hangi örgütle neden mücadele ettiğimizi bu görüşmede tüm detaylarıyla paylaştık. Türkiye’nin DEAŞ ve YPG/PKK terör örgütlerine karşı verdiği mücadele, uzun yıllar boyunca terör sonucunda Türkiye’nin yaşadığı tüm kayıplar ve YPG ile PKK arasındaki ilişki belge ve detaylarıyla ortaya kondu. En üst düzeyde ayrıntılı bir bilgilendirme yapıldı. Bu husus toplantının en başarılı sonucuydu.

 

Türkiye ile ABD arasında kriz noktası olarak görülen tüm başlıklar için ilgili her iki ülkenin Bakanlarının karşılıklı olarak çalışması kararı alındı. Bu vesileyle birçok konu başlığında daha hızlı ilerleme sağlanacak. (cnntürk) 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İktidar da, CHP’de değişecek!”
DSP’den Ankara adayı olan Haydar Yılmaz, adaylığı karşısında çıkar sağladığı ...
Erbakan, Oktar'ın karşısında durdu!
Film gibi bir hayatın, sıra dışı kahramanı Emin Şirin. Daha yakından tanımak için buyurun…
Bahçeli, TURKTIME'a konuştu
a
 
28 Şubat Darbesi'nin Perde Arkası
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
"CHP sokakçıdır, öbürleri meydancı"
1977-80 Dönemi Adalet Partisi ve 28 Şubat Dönemi’nde Refah Partisi Kastamonu ...
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
 
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Belçika
Euro
CEV Şampiyonlar Ligi
Ankara
Binyamin Netanyahu
İthalat
ismail kartal
karadeniz
Paul Scholes