Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız’dan
boşandıktan sonra Etiler’deki Tatlıses Kebap’ın başına eski eşi Derya Tuna ile oğlu İdo’yu geçirdi.
Bugün'ün haberine göre, İbrahim Tatlıses, Yıldız ile evlendiğinde şirketlerinin başına getirmişti. Bu yüzden Ayşegül Yıldız ile Derya Tuna arasında esaslı bir kavga çıkmış ancak o dönem ünlü şarkıcı eski eşinden tüm desteğini çekmişti. Tuna da 2012 yılında Zekeriyaköy’de işlettiği Tatlıses Kebap’ı kapatmak zorunda kalmıştı.
ANA KRALİÇE BENİM
Rövanşı kazanan Derya Tuna, patroniçe koltuğuna yine oturdu.Bu kez Etiler’deki restoranın başına geçen Tuna, ilk iş olarak da mekanın dekorasyonuna el attı. Derya Tuna, Tatlıses’in hayatına giren diğer kadınlara nispet yaparcasına “Ana kraliçe benim. Hep de öyle kalacağım” diyerek meydan okudu.
Vatan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |