Asker kaçağı olduğu belirlendikten sonra hakkında işyem yapılarak silah altına alınan DTP eski Genel Başkanı Nurettin Demirtaş, dağıtım izni sonrası askerliğin kalan bölaümünü yapacağı Tokat Jandarma Komutanlığı'na teslim olması gereken zamanda gelmedi.
Tokat'taki yeni birliğene teslim olma süresi bugün saat 04.30'da dolan DTP eski Genel Başkanı Nurettin Demirtaş'ın birliğine teslim olmadığı bildirildi. Askerliğini Artova İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sürdüreceği kesinleşen Demirtaş'ın birliğine katılımının beklendiği bildirildi.
Demirtaş'ın söz konusu saatten itibaren 48 saat içerisinde teslim olması halinde ‘İzin tecavüzü' durumuna düşeceği ve teskeresinin bu geciktirdiği süre kadar geç verileceği, 2-6 gün arasında gelmemesi halinde ‘Kısa süreli firari', 6 gün geçtikten sonra gelmediği takdirde ‘Firari' durumuna düşürek mahkemeye sevk edileceği bildirildi. Demirtaş'ın birliğine teslim olmasından sonra hakkında işlem başlatılacağı bildirildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |